Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
И двете се прекрасни... можда Бијонсе би била според способностите малку во предност... но сепак Рајана е помлада и има свој посебен шмек... и би гласал сепак за Рајана... иако многу е убава нормално и Бијонсе :toe:

Мрзам црнки . :)
И двете ми се гадни , меѓутоа доколку би бирал , Бијонсе:).

Ријана ми е поубава:smir:

Beyonce ми е најкомплетната и најсовршена жена на светот. Просто ја обожавам. И не постои никаква основа за споредба сооо... како се викаше... ааа Rihana.
Feud.jpg

Нема смисла...

во последно време многу одбивни ми станаја двете Бијонсе со бедните спотој и со неколкуте слики кај шо е полна со влакна а Ријана бааги уфилмана големо чело и то:toe:

Бијонсе дефинистивно бидејќи Ријана во последно време е влезена во некој филм...:toe:

во последно време многу одбивни ми станаја двете Бијонсе со бедните спотој и со неколкуте слики кај шо е полна со влакна а Ријана бааги уфилмана големо чело и то:toe:

Се надевам дека сваќаш дека тоа е фотошоп. Звездиве (поготово Американските) не смеат да си дозволат ни едно влакно од косата да им лета, а не па да им се гледаат влакната под пазувите или бркчињата.

Во стил би ја одбрала Rihanna, едноставно појќе ми се свиѓа нејзиниот начин на облекување,отколку оној на Beyonce.
Вo тоа кој има подобри вокални способности,кој не е поврзан со многу скандали тогаш би ја одбрала Beyonce.(иако сите песни на Rihanna ми биле хит, а од Beyonce само неколку:))

Јас мислам дека Рихана затоа што сепак е помлада и има некој по привлечни работи за разлика од Бијонсе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom