Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
H

^HITMAN^

Гостин
Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.
Инаку назад на темава.
Бијонсе ми е далеку подобра во секој можен поглед од Ријана.Подолго од неа е на сцената има поголеми квалитети и има многу допринесено во музиката.Нејзината песна Crazy in love се смета за најдобра песна на деценијава. И не само поради тоа ја одбирам Бијонсе. Ја одбирам затоа што од секогаш ми била атрактивна посебна и прекрасна во секој поглед.Се сеќавам прв пат ја видов кога бев петто одделение на спотот од песната . Од тогаш активно следам што се случува со неа иако правецот на музика што го слушам нема ниту една заедничка точка со Бијонсе.За мене претставува поим како треба секоја девојка/жена да изгледа :pipi:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Beyonce..!!

ххахаха вистина така е!.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ријана се облака дрољасто. Затоа Бијонси. Ако ништо друго, убав тен има.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
ЦццЦЦцЦЦц има поинтересни теми за препуцавањем кај ја најдовте оваа..
Инаку, од Бијонсе и Рихана ми се свиѓа само гласот на Бијонсе, и некое песниче на Рихана. А вака не ги сакам мн мн...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Lady GaGa* и PokerFace, прекинете со препукувањата веднаш, во овој момент. За навредите што ги кажавте се добива и бан, но сметајте го ова за последно предупредување. Смирете се. За препукување имате МСН и ПП.

H

^HITMAN^

Гостин
Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.
Не реков дека мора да изгледаат убаво наутро, но зашто бре толкава фама се дига околу нив? Ако направиле по некој албум, и тоа со песно кои не се афторски од нив туку напишани на готово, позади нив работи цела армија од луѓе, они само отпејуваат у готово, па такви по светот ги има милиони па никому ништо. Обични луѓе како и сите останати се како што кажа и ти, баш тоа и сакав да го кажам со постот, но очигледно не ме разбра.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ја одбирам Бијонси без размислување.Има и подобар глас и песни и подобра кариера.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Beyonce... ако гледаме музички е 10000... пати подобра од другава ...
а пошто темава е во убавина и мода и од таа гледна точка мислам дека е подобра ..поубава поодржана и со подобар стил :smir:

I

InF3cTeD

Гостин
И двете имаат одличен стил на облекување,но Бијонси е два пати поголема од Ријана,така да мое мислење е дека Ријана има блага предност во врска со модата бидејќи е далеку послаба и убаво и стои се...а Бијонси знаеме каква е од половината надоле,не одрекувам дека и она е одлична во полето на мода,облекување итн итн ама сепак јас и давам предност на Ријана.

Kajgana Shop

На врв Bottom