H
^HITMAN^
Гостин
Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
ххахаха вистина така е!.Се кладам во животот дека и двете да ги видите наутро без шминка и со раздрмани коси во пижани не се ништо подобри од сестриве во Шутка.
Beyonce...ми се свиѓаат нејзината музика и стил
Не реков дека мора да изгледаат убаво наутро, но зашто бре толкава фама се дига околу нив? Ако направиле по некој албум, и тоа со песно кои не се афторски од нив туку напишани на готово, позади нив работи цела армија од луѓе, они само отпејуваат у готово, па такви по светот ги има милиони па никому ништо. Обични луѓе како и сите останати се како што кажа и ти, баш тоа и сакав да го кажам со постот, но очигледно не ме разбра.Оф леле. Ајде кажи ми кој изгледа убаво наутро отечен поспан со подочници??? Ја мразам споредбава еј! И што ако кажеш и двете да ги видите наутро бла бла...ПА и мене да ме видиш сега во ова време и од мене ќе се исплашиш и од било која друга.Наутро е секој грд и несреден.Не значи дека ако е Бијонсе славна треба да се разбуди со фризура и шминка наутро.