Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И двете се прекрасни... можда Бијонсе би била според способностите малку во предност... но сепак Рајана е помлада и има свој посебен шмек... и би гласал сепак за Рајана... иако многу е убава нормално и Бијонсе :toe:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Мрзам црнки . :)
И двете ми се гадни , меѓутоа доколку би бирал , Бијонсе:).

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Ријана ми е поубава:smir:

Член од
6 октомври 2009
Мислења
49
Поени од реакции
6
Beyonce ми е најкомплетната и најсовршена жена на светот. Просто ја обожавам. И не постои никаква основа за споредба сооо... како се викаше... ааа Rihana.

Нема смисла...

Z

ziko bt

Гостин
во последно време многу одбивни ми станаја двете Бијонсе со бедните спотој и со неколкуте слики кај шо е полна со влакна а Ријана бааги уфилмана големо чело и то:toe:

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Бијонсе дефинистивно бидејќи Ријана во последно време е влезена во некој филм...:toe:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
Без да размислувам би рекол BEYONCE.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
во последно време многу одбивни ми станаја двете Бијонсе со бедните спотој и со неколкуте слики кај шо е полна со влакна а Ријана бааги уфилмана големо чело и то:toe:
Се надевам дека сваќаш дека тоа е фотошоп. Звездиве (поготово Американските) не смеат да си дозволат ни едно влакно од косата да им лета, а не па да им се гледаат влакната под пазувите или бркчињата.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Во стил би ја одбрала Rihanna, едноставно појќе ми се свиѓа нејзиниот начин на облекување,отколку оној на Beyonce.
Вo тоа кој има подобри вокални способности,кој не е поврзан со многу скандали тогаш би ја одбрала Beyonce.(иако сите песни на Rihanna ми биле хит, а од Beyonce само неколку:))

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Јас мислам дека Рихана затоа што сепак е помлада и има некој по привлечни работи за разлика од Бијонсе.

Kajgana Shop

На врв Bottom