Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Бијонс има далеку помоќен и подобар глас, подобри песни, има и подобар стил на облекување и повеќе шарм
Ријана можеби е послатка на фаца, но само тоа - од музички аспект сеуште не е на нивото на Бијонсе, т.е далеку е од неа, но времето е пред неа да се докаже (ако не ја уништни ова со Крис Браун:toe:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Темава е во мода и убавина, шо споредуете песни...
Инаку и двете се добри ама Ријана повеќе ми се свиѓа, Бијонсе шифуњер станала :)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Темава е во мода и убавина, шо споредуете песни...
Инаку и двете се добри ама Ријана повеќе ми се свиѓа, Бијонсе шифуњер станала :)
да во мода и убавина е, ама првото прашање што беше поставено од креатарот на темата е - која има подобри вокални способности, а после која е поубава:helou:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
И двете ми се ружни , ама кога би морал да бирам... Не би бирал сепак. Ќе се воздржам од коментираењ , премногу вештачко ми делуваат.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Супер таленти срање музика пеат.Одвратна работа е кога некој ја пее музиката која не ја влечи.Значи пее со сила.Инаку за во кревет би рекол и двете.Иако се вештачки би ги плеснал кога би имал шанса

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
По мене Бијонсе поискусна е:pos2:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Beyonce - затоа што има подобри вокални способности, поискусна е во светот на музиката и има далеку поголема слава и врвна кариера ,отколку онаа на Ријана
...Хр мен из Џеј-Зи и нема шо тука да се умешува Ријана. :helou:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Ријана ми е посимпатична ама Бијонс има подобар и поубав глас.

А

Аниии

Гостин
Тешко да изберам и двете ми се скоро исти но Ријана ми е некако посимпатична и и поише ја сакам:pipi:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
За :sekss: и двете се арни.

А музички, Бијонсе е подобра вокално, Ријана sucks :)

Член од
12 април 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Бијонсе стопута е боља неголи оноа исчуканоно мало (без навреда фанови)...
Има појак глас и праи песни само за пари, а не за да стане славна или дрн дрн...
А Ријана праи сите да ја запознаат да биде ’топ тема’..хмм...млада е уште..ќе се научи, а и плус на нос пее..хахх...

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
Риана... ... ... супер се проби на сцената и албумчето и е 10ка... и Бионсе е одлична, ама целокупно гледано Ријана повеќе ми остава впечаток... ... ...

Kajgana Shop

На врв Bottom