Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување
Д

ДаркхарТ

Гостин
И двете имаат одличен стил на облекување,но Бијонси е два пати поголема од Ријана,така да мое мислење е дека Ријана има блага предност во врска со модата бидејќи е далеку послаба и убаво и стои се...а Бијонси знаеме каква е од половината надоле,не одрекувам дека и она е одлична во полето на мода,облекување итн итн ама сепак јас и давам предност на Ријана.
Во однос на телото.Не секој може да ги има облините што ги има Бијонсе.А тело како на Ријана се стекнува со малку повеќе вежбање. Просечна е и не е ништо посебно! :back:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Бијонси оф корс, и на музички план ја јаде.. и на мода и убавина... Ријана не дека не е добра, ама станува антипатична шо го тера стилот или Лејди Гага или обратно, со фризурите, бљак

Член од
26 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Iskreno na faca Beyonce mi e daleku pouba od Rihanna ama telo grom ima Rihanna...Soznam ova Beyonce mnogu e gabaritna za moj vkus:D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Рајана дефинитивно... по убаво тело има.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Бијонси.....и Риана

Член од
28 август 2010
Мислења
19
Поени од реакции
0
Beyonce е кралицата! преубаво пее, има одлично тело, добар карактер
Rihanna е бледа копија на Beyonce

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Кога се работи за некои познати светски фаци, Кардашиан би ја ставил на прво место, ама коа би бирал од нив две, Бијонсе е многу подобра. Ријана ми е некако...чудна (големо чело и ептен широк нос). :pipi:

С

сашенко

Гостин
Бијонсе е подобра.Ријана беше супер ама стварно и е глупаво ова со фризурите како на Гага.А гага ич не ја сакам.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Убава е Rihanna ама мене повеќе ми се свиѓа Beyonce:back:

Член од
1 декември 2010
Мислења
14
Поени од реакции
2
Бијонсе има глас ау уа.. Во живо ептен ја бива шо во споредба Рајана се губи во живо кога пее.
Песните на Рајана повеќе ми се свиѓаат, на Бијонсе само Halo, If I were a boy & Broken hearted girl за разлика од Рајана мн повќе: Russian roulette, Love the way you lie part 2..
Телото на Би е многу поубаво од на Ри-ри ама стилот на Ри-ри повеќе ми се свиѓа.. тоа е мојата споредба.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Ма каква црна Ријана, антипатична и одвратна ми е ко појава. Бијонсе ми е срцка, ај шо има ептен добри вокални способности, има стил- бомба! Став, и поедноставен и поелегантен стил, за разлика од Ријана, со фризури ала Гага.
Јок, јок, 12 поинтс гоес ту Бијонси, а анкета да се направеше не ќе беше лошо? М?:smir:

Член од
27 јануари 2011
Мислења
70
Поени од реакции
20
јас ви се одлучила за РАјана, ама да не беше Бијонсе..дефинитивно.:pipi:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Бијонсе ја сакам многу повеќе од Ријана!
Прво; Има ненормално добри вокални способности. За тоа не се зборува, туку се слуша :) Дефинитивно не е изведувачка што има потреба од ефекти на миксета и незнам што :)
Второ; На сцена се однесува многу зрело, има толку издржан вокал што нема потреба како Ријана да менува стилови од, незнам, рокерски па во незнам ти таму каков па во овој лигавиов што и е на поновите спотови. Бијонсе со речиси 30 години си е на врвот на кариерата и е многу посветена на тоа што го работи, и го работи со љубов.
Трето; За Бијонсе да привлече огромно внимание доволно е да ја отпее Halo во живо, на Ријана и требаат 3-4 слики пиштол гола во огледало, тепачка со дечко и и промена на стилот секоја сезона.

Бијонсе вреди брее! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom