Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Тргајќи ги гласовните способности на страна, ријана има така мила појава и интересна комбинација е, очите ја вадат доста, ама бијонси е бе брат расна женска, па тоа бутката има месо да фатиш.

I dvete se momentalno najdobri tipki na svetskata scena Beyonce e extra , a mislam Rihanna e edna nejzina dobra kopija duri i predobra so toa sto Beyonce ima odlicnii glasovni sposobnosti za razlika od Rihanna koja pak e nova, donesuva svezina na muzickata scena i odlicno izgleda!
Sepak glasam za Beyonce

Тргајќи ги гласовните способности на страна, ријана има така мила појава и интересна комбинација е, очите ја вадат доста, ама бијонси е бе брат расна женска, па тоа бутката има месо да фатиш.
и ја мислам така,и боље гз има.дефинитивно beyonce
:pipi:

Па за глас мислам дека подобар има Бијонсе ама па ме нервира некогаш со нејзиното дерење во пола песна.А за убавина мене ми е позгодна Ријана,некако посекси се држи во задно време.

ако се гледаат гласовните можности дефинитивно е подобра бијонсе,иако некогаш ме вади од такт коа ќе почне да се занесува(на пр.додека беше во Destiny's child секогаш сакаше да се истакнува),а за убавина поубава ми е Rihanna,некако има помила фаца и ептен е слатка.бијонсе е некако оштра и има злобна фацка:)
п.с.ако не сте знаеле,бијонсе лаже дека има 25 или 27 год(не сум сигурна точно колку вика дека има:))всушност има 32 години!!!!лажгаа!!

Rihanna mi e poslatka ama Beyonce pojse si ja sakam

Rihanna..ohohohoooooo...kade kade...mislam vo pogled na izgledot.
Abe Rihanna e tipka,devojkata ima stil(na Beyonce moze stilist da i bide:icon_lol:),poseksi e,ima poubavo drzenje i iljada pati podobro telo vo spredba so Beyonce.Na faca mozi i Beyonce ne e losa,ama celosno ako gi sporedam Rihanna e daleku podobra,vo se.

апсолутно се согласувам , раскошните облини и даваат предност на бијонси

Бијонсе ми се свиѓа на 1000000 % :vozbud:

Двете ме нервираат! Али еве кога треба да бирам, Бијонсе!

Се знае дека Бијонси има стварно квалитетен глас и тако даље, ама не знам зашто многу ми е антипатична и никогаш не ми била омилена.. А Ријана, мила е на појава и има поинтересни песни за разлика од другава...
Мое мислење..

требало да отвориш анкета.. но нема веза
Бејонс за мене дефинитвно е по убава, а за рихана што да кажам добра и она немам точно добра одлука ... :) ке изјавам со инф.. некоја наредна прилика.

ријана добар вокал немам коммент.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom