Beyonce vs. Rihanna?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Тргајќи ги гласовните способности на страна, ријана има така мила појава и интересна комбинација е, очите ја вадат доста, ама бијонси е бе брат расна женска, па тоа бутката има месо да фатиш.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
I dvete se momentalno najdobri tipki na svetskata scena Beyonce e extra , a mislam Rihanna e edna nejzina dobra kopija duri i predobra so toa sto Beyonce ima odlicnii glasovni sposobnosti za razlika od Rihanna koja pak e nova, donesuva svezina na muzickata scena i odlicno izgleda!
Sepak glasam za Beyonce

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тргајќи ги гласовните способности на страна, ријана има така мила појава и интересна комбинација е, очите ја вадат доста, ама бијонси е бе брат расна женска, па тоа бутката има месо да фатиш.
и ја мислам така,и боље гз има.дефинитивно beyonce
:pipi:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па за глас мислам дека подобар има Бијонсе ама па ме нервира некогаш со нејзиното дерење во пола песна.А за убавина мене ми е позгодна Ријана,некако посекси се држи во задно време.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
ако се гледаат гласовните можности дефинитивно е подобра бијонсе,иако некогаш ме вади од такт коа ќе почне да се занесува(на пр.додека беше во Destiny's child секогаш сакаше да се истакнува),а за убавина поубава ми е Rihanna,некако има помила фаца и ептен е слатка.бијонсе е некако оштра и има злобна фацка:)
п.с.ако не сте знаеле,бијонсе лаже дека има 25 или 27 год(не сум сигурна точно колку вика дека има:))всушност има 32 години!!!!лажгаа!!

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Rihanna mi e poslatka ama Beyonce pojse si ja sakam

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Rihanna..ohohohoooooo...kade kade...mislam vo pogled na izgledot.
Abe Rihanna e tipka,devojkata ima stil(na Beyonce moze stilist da i bide:icon_lol:),poseksi e,ima poubavo drzenje i iljada pati podobro telo vo spredba so Beyonce.Na faca mozi i Beyonce ne e losa,ama celosno ako gi sporedam Rihanna e daleku podobra,vo se.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
апсолутно се согласувам , раскошните облини и даваат предност на бијонси

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Бијонсе ми се свиѓа на 1000000 % :vozbud:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Ко да споредуваш Професор и ученик.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Двете ме нервираат! Али еве кога треба да бирам, Бијонсе!

E

`EsCaPe`

Гостин
Се знае дека Бијонси има стварно квалитетен глас и тако даље, ама не знам зашто многу ми е антипатична и никогаш не ми била омилена.. А Ријана, мила е на појава и има поинтересни песни за разлика од другава...
Мое мислење..

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
требало да отвориш анкета.. но нема веза
Бејонс за мене дефинитвно е по убава, а за рихана што да кажам добра и она немам точно добра одлука ... :) ке изјавам со инф.. некоја наредна прилика.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ријана добар вокал немам коммент.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom