Battlestar Galactica

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ова се очекуваше :
Caprica Canceled

Слаба серија, се надевам дека Blood and Chrome ќе биде подобра...
---------------
Ја гледал некој оригиналната Б. Галактика серија?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
^Оригиналната ја имам гледано на RTL пред едно 15 години.

Добра ама помалку детинеста.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Да, загледав малку на Јутуб сеа, така делува. Ме интересира, ќе симнам неколку епизоди...
Фала.

--------

:)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Кога сме веќе кај старата Галактика-дали некој ги има сите епизоди?Ако е одговорот да,онда да се договориме преку ПП,ме фати носталгија. :)

ПС:Cylon evolution FTW!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Го изгледав пилотот од оригиналната серија од 78, приказната е таа, Сајлонците се побунуваат против луѓето; ефектите се добри чак и после 30 и кусур години; Старбак, Бумер се машки ликови; ама неозбилна е серијава, како што рече Max Legend - детинеста, така се понашаат ликовите, блесаво :)

Член од
9 октомври 2010
Мислења
56
Поени од реакции
0
Дали вреди да се гледа серијава? Ја имам првата сезона во компјутер и незнам дали да ја гледам.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Дали вреди да се гледа серијава? Ја имам првата сезона во компјутер и незнам дали да ја гледам.
Вреди ако очекуваш добра приказна и малку овде-онде пукање и dogfights.Фокусот е приказната и филозофијата на серијата.

Размислувал некој да прави игралиште за пирамида?:)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Една од најдобрите серии што ги имам гледано и дефинитивно најдобар крај на серија/финале што имам гледано.

D

D_NazGUL

Гостин
Епа како што би рекле - Се се врти, се случило и ќе се случи повторно пак!

SO SAY WE ALL

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Ako moze nekoj da mi pomogne. Nikako ne mozam da se snajdam za redosledot na gledanje,pocnav so mini seriite,pri kraj sum na 3 ta sezona i sega neznam dali da prodolzam 4ta ili da go gledam filmot RAZOR ili the PLAN. Ne citam nazad na temava da ne vidam nekoj spoiler:) Moja predpostavka e posle 3 ta sezona treba da se gleda RAZOR a posle 4ta THE PLAN. vo pravo sum ili ne?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ako moze nekoj da mi pomogne. Nikako ne mozam da se snajdam za redosledot na gledanje,pocnav so mini seriite,pri kraj sum na 3 ta sezona i sega neznam dali da prodolzam 4ta ili da go gledam filmot RAZOR ili the PLAN. Ne citam nazad na temava da ne vidam nekoj spoiler:) Moja predpostavka e posle 3 ta sezona treba da se gleda RAZOR a posle 4ta THE PLAN. vo pravo sum ili ne?
Гледај го Razor, па после S04E15 - The Plan.

Kajgana Shop

На врв Bottom