Battlestar Galactica

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ова се очекуваше :
Caprica Canceled

Слаба серија, се надевам дека Blood and Chrome ќе биде подобра...
---------------
Ја гледал некој оригиналната Б. Галактика серија?

^Оригиналната ја имам гледано на RTL пред едно 15 години.

Добра ама помалку детинеста.

Да, загледав малку на Јутуб сеа, така делува. Ме интересира, ќе симнам неколку епизоди...
Фала.

--------
evolutionofacylon324221.jpg

:)

Кога сме веќе кај старата Галактика-дали некој ги има сите епизоди?Ако е одговорот да,онда да се договориме преку ПП,ме фати носталгија. :)

ПС:Cylon evolution FTW!

Го изгледав пилотот од оригиналната серија од 78, приказната е таа, Сајлонците се побунуваат против луѓето; ефектите се добри чак и после 30 и кусур години; Старбак, Бумер се машки ликови; ама неозбилна е серијава, како што рече Max Legend - детинеста, така се понашаат ликовите, блесаво :)

Дали вреди да се гледа серијава? Ја имам првата сезона во компјутер и незнам дали да ја гледам.

Дали вреди да се гледа серијава? Ја имам првата сезона во компјутер и незнам дали да ја гледам.

Вреди ако очекуваш добра приказна и малку овде-онде пукање и dogfights.Фокусот е приказната и филозофијата на серијата.

Размислувал некој да прави игралиште за пирамида?:)

Една од најдобрите серии што ги имам гледано и дефинитивно најдобар крај на серија/финале што имам гледано.

Епа како што би рекле - Се се врти, се случило и ќе се случи повторно пак!

SO SAY WE ALL

Ako moze nekoj da mi pomogne. Nikako ne mozam da se snajdam za redosledot na gledanje,pocnav so mini seriite,pri kraj sum na 3 ta sezona i sega neznam dali da prodolzam 4ta ili da go gledam filmot RAZOR ili the PLAN. Ne citam nazad na temava da ne vidam nekoj spoiler:) Moja predpostavka e posle 3 ta sezona treba da se gleda RAZOR a posle 4ta THE PLAN. vo pravo sum ili ne?

Ako moze nekoj da mi pomogne. Nikako ne mozam da se snajdam za redosledot na gledanje,pocnav so mini seriite,pri kraj sum na 3 ta sezona i sega neznam dali da prodolzam 4ta ili da go gledam filmot RAZOR ili the PLAN. Ne citam nazad na temava da ne vidam nekoj spoiler:) Moja predpostavka e posle 3 ta sezona treba da se gleda RAZOR a posle 4ta THE PLAN. vo pravo sum ili ne?
Гледај го Razor, па после S04E15 - The Plan.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom