Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра :)

Купи ја де, или сеуште е табу тема во Македонија да се купуваат игри

Да давам 50 евра за нешто што ќе ми здосади за недела-две... не баш.

И не трескај глупости, табу-тема и стандард на живеење не е исто!!!

Исто бев хајпнат за тројката така, ама скапо ми беше исто. Кога ја начекав после на 5 евра, дали ја играв онлајн 3-4 часа.
Aко не си онлајн гејмер, џабе лупнати пари.. Јас ги обожавам кампањиве.

Оваа уште не ми е инсталирана, ми се насобраа игри, а и испити.. (n)

Охоо, па и тука си пишал.

DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.

DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.

3 пати нема да излезе, ете игра.
и 5 пати нека е.

Да да, по 500 трошам на излегување,
нема грешка

Исто бев хајпнат за тројката така, ама скапо ми беше исто. Кога ја начекав после на 5 евра, дали ја играв онлајн 3-4 часа.
Aко не си онлајн гејмер, џабе лупнати пари.. Јас ги обожавам кампањиве.

Оваа уште не ми е инсталирана, ми се насобраа игри, а и испити.. (n)

Ако ти е за кампањата, ич не ја спуштај оваа. Не вреди 20+ гигабајти да фрлиш за кампања која е напраена ради реда. Јас ја свртив за 4 и пол, можи пет саати. Ништо посебно. Call of Duty се дефинитивно подобро, барем во кампањите.

И јас ја купив тројката кога беше на Humble Bundle и оттогаш досега ја имам играно само три саати, а четворката ја имам играно седум во два дена. Дефинитивно вреди да се купи, една од најдобрите онлајн игри што сум ги играл. Амо како што реков, ако не си онлајн гејмер, не вреди ни да се спушти, а да не збораме за купување.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Коа би имале можност да не платиме ни по кафичи и дискотеки и таму нема да платиме.За игриве имаме таква можност и тоа не ти е никакво табу,туку луѓето гледаат да се забавуваат без лупнат многу пари(пошто стандардот е тој).Да го вреднуваме трудот:pos:На кој на некоја американска фирма со милјарди профит,фирми кој им го вреднуваат трудот на кинези и кој им работат за 1 долар по тоа фабриките низ азија.
Друг свет сме не глумете лудило;)

Стварно луѓево кај нас кога ќе им кажам дека сум купил игра за 20-30 евра, те гледаат како да си паднал од марс, и сите викаат ,,абе брат златна замунда'' .Како и да е бф3 ја земав за 25 евра , самата игра и 5 експанзии, еве да речеме тоа се 6 двд, на времето во принц да ги земеше 6 двд х 200 ден ти е 1200, ама играње мултиплејер никако. Така да кога ќе начекаш попусти и остали работи, се исплати. Башка 25 евра за игра што уште ја играм после 2 години ми е логично. Поздрав

Играва.....уствари сите FPS игри
1383024_665438450141460_1651776363_n.jpg

дечки некој што ја купил нека ме посоветува дали да ја земам играва и каде ја има најефтино во скопје? Ја играв 3-ката (братучедми од австралија ми ја поклони за роденден со сите DLC) и доста ми се свиѓаше.Али незнам дали вреди за толку 4ката...Неам нешо многу пари на располагање a 60 евра ми изгледа многу, а + баттлефиелд како баттлефиелд ке искочат уште едно 5 експанзии гарант па и нив ке сакаш да ги играш...Или па да чекам некој попуст ако дадат нешто поевтино.Сеа за сеа играм Counter Strike:Global Offensive што можеш комотно да си ја земеш на Steam за 300-400 денари...

дечки некој што ја купил нека ме посоветува дали да ја земам играва и каде ја има најефтино во скопје? Ја играв 3-ката (братучедми од австралија ми ја поклони за роденден со сите DLC) и доста ми се свиѓаше.Али незнам дали вреди за толку 4ката...Неам нешо многу пари на располагање a 60 евра ми изгледа многу, а + баттлефиелд како баттлефиелд ке искочат уште едно 5 експанзии гарант па и нив ке сакаш да ги играш...Или па да чекам некој попуст ако дадат нешто поевтино.Сеа за сеа играм Counter Strike:Global Offensive што можеш комотно да си ја земеш на Steam за 300-400 денари...

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-4-CD-Key-for-Origin.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom