OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра![]()
Купи ја де, или сеуште е табу тема во Македонија да се купуваат игри
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра![]()
Да давам 50 евра за нешто што ќе ми здосади за недела-две... не баш.
И не трескај глупости, табу-тема и стандард на живеење не е исто!!!
Да давам 50 евра за нешто што ќе ми здосади за недела-две... не баш.
И не трескај глупости, табу-тема и стандард на живеење не е исто!!!
Охоо, па и тука си пишал.
DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.
Raboti li dobro ? Na 7-cata ?
Исто бев хајпнат за тројката така, ама скапо ми беше исто. Кога ја начекав после на 5 евра, дали ја играв онлајн 3-4 часа.
Aко не си онлајн гејмер, џабе лупнати пари.. Јас ги обожавам кампањиве.
Оваа уште не ми е инсталирана, ми се насобраа игри, а и испити..![]()
Охоо, па и тука си пишал.
DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.
дечки некој што ја купил нека ме посоветува дали да ја земам играва и каде ја има најефтино во скопје? Ја играв 3-ката (братучедми од австралија ми ја поклони за роденден со сите DLC) и доста ми се свиѓаше.Али незнам дали вреди за толку 4ката...Неам нешо многу пари на располагање a 60 евра ми изгледа многу, а + баттлефиелд како баттлефиелд ке искочат уште едно 5 експанзии гарант па и нив ке сакаш да ги играш...Или па да чекам некој попуст ако дадат нешто поевтино.Сеа за сеа играм Counter Strike:Global Offensive што можеш комотно да си ја земеш на Steam за 300-400 денари...