OMGWTFBBQ
Bone for Tuna
- Член од
- 3 февруари 2007
- Мислења
- 8.802
- Поени од реакции
- 4.420
Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра![]()
Купи ја де, или сеуште е табу тема во Македонија да се купуваат игри
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра![]()
Да давам 50 евра за нешто што ќе ми здосади за недела-две... не баш.
И не трескај глупости, табу-тема и стандард на живеење не е исто!!!
Да давам 50 евра за нешто што ќе ми здосади за недела-две... не баш.
И не трескај глупости, табу-тема и стандард на живеење не е исто!!!
Охоо, па и тука си пишал.
DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.
Raboti li dobro ? Na 7-cata ?
Исто бев хајпнат за тројката така, ама скапо ми беше исто. Кога ја начекав после на 5 евра, дали ја играв онлајн 3-4 часа.
Aко не си онлајн гејмер, џабе лупнати пари.. Јас ги обожавам кампањиве.
Оваа уште не ми е инсталирана, ми се насобраа игри, а и испити..![]()
Охоо, па и тука си пишал.
DICE дадоа open beta, која траеше 12 дена, ете ти недела - две. И доста со тој ебан стандард, гледам колку ни е низок кога ќе прошетам по кафичиве и дискотеките. За тоа се има пари, а кога ќе се спомне за нешто што може пиратски да се земе магично исчезнуваат парите.
На кој на некоја американска фирма со милјарди профит,фирми кој им го вреднуваат трудот на кинези и кој им работат за 1 долар по тоа фабриките низ азија.
дечки некој што ја купил нека ме посоветува дали да ја земам играва и каде ја има најефтино во скопје? Ја играв 3-ката (братучедми од австралија ми ја поклони за роденден со сите DLC) и доста ми се свиѓаше.Али незнам дали вреди за толку 4ката...Неам нешо многу пари на располагање a 60 евра ми изгледа многу, а + баттлефиелд како баттлефиелд ке искочат уште едно 5 експанзии гарант па и нив ке сакаш да ги играш...Или па да чекам некој попуст ако дадат нешто поевтино.Сеа за сеа играм Counter Strike:Global Offensive што можеш комотно да си ја земеш на Steam за 300-400 денари...