tha CaspeR
NV.mk
Ја свртев. Добра, добра... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

i ja se slozuvam okolu protivnicite, malku mi se glupi, ide eden nakaj mene i do mene se krie pokraj kutiite,a ja stojam do nivЈа сум до Rock and a Hard Place, некако кратка ми изгледа кампањава, незнам... Иначе играва е топ, графиката е одлично направена, гејмплеј и се одлично. Едино противниците се некако смотани некад али јбг... иначе играм на Нормал или како и да се вика тоа во средина
) Само многу ме нервира што има милон багови -.- Многу често кога ќе утепаш некој и стои блиску до ѕид се заглавува во ѕидот. Лесно се проаѓа низ врати итн.
Може да се игра мултиплеј некако ако ја слегнам од торент? Да не ја слегнувам за Џабе зошто синглплеј веќе досадни се и CoD и BF.
Воопшто нема опција за мултиплеер преку пиратска верзија.Неможе на 3кава како на 2ката да можеш да си ставиш ботови и да играш на мултиплеер стазите ?![]()
ке можешимам лап топ Dell inspiron
intel core i3 2.10 ghz
6 gb RAM
1 gb nvidia geforce GT 525 M
ке може да ја играм ??

Ја изиграв и јас...
The good:
- приказната - комотно може да се рамни со онаа на MW2 (во некои делови дури и подобра е)
- звукот - нешто нечуено досега
- саундтраток - ептен импресивен
- анимациите - нешто што не го очекував од играва, водејќи се според бетата и bad company 2 (т.е. колку груби беа таму), али movement enginе-от од ФИФА и вметнатоста на Mirror's Edge очигледно завршиле добра работа
- филмчињата измеѓу мисиите - Glenn Morshower FTW
- должината на мисиите - некои мисии беа доста долги и се одвиваа на голема локација, што многу ми се допадна
The neutral:
- енџинот - не бев којзнае колку воодушевен од него за време на кампањава, т.е. немаше моменти каде што ептен се истакнува
- графиката - исто
- придружниците - за разлика од BC2 овие се наоѓаа од помош, али често пати знаеја да чекаат на тебе да ги убиеш сите
The bad:
- сите проблеми што ги имав со играва заради punkbuster (а и понатаму ги имав откако целосно го избришав punkbuster)
- цела игра е претерано скриптирана
- save games-от - таман си испотепал цела армија противници и ќе се најде некоја рандом бомба да те убие и да те врати 10 минути назад
- некогаш умираш од 3 куршуми
Оценка за играва врз база на single player кампањата: 7/10