Да, мултиплеер играм на ultra со текстури на high, (со Post AA) и перфектно иде на сервери со 64 играчи, нормално со мали паѓања на фпс кога има премногу чад и експлозии.Ме интересира дали е пооптимизирана од демото? Ако е, ако фатам денес ЛШ у кладилница, не ми бега оригиналката xD
Да ова со замрзнувањето и мене ми се деси два-три пари па морав од Task Manager да ја гасам, али мислам дека тие што ја купиле играта нема да имаат проблем поради многуте апдејти досега.Да. И тоа многу. Али џабе кога постои тој проблемот со мрзнењето.
Исто така има многу корисници што се жалат дека играта им укочувала, па морале да ја терминираат од таск менаџер.
Трети па се жалат дека им крашувала, и им се појавувало тоа "Battlefield 3 has stopped responding...". Али мислам дека решение за ова е да го смениш името на фолдерот во "Battlefield 3". А за вториот проблем не знам. И мене на демото дур играв мултиплеер ми се дешаваше истото.
Кои апдејти?Да ова со замрзнувањето и мене ми се деси два-три пари па морав од Task Manager да ја гасам, али мислам дека тие што ја купиле играта нема да имаат проблем поради многуте апдејти досега.
Јас не видов ни еден update од кога излезе.Кои апдејти?
Ја колку што знам од излегувањето на играта до сега нема излезено ниту еден апдејт за неа.
Ако сум грешка, некој од вас што ја купивте играта нека ме поправи со тоа што ќе ми пастира change log.
Нема до сега ниту еден апдејт излезено.Кои апдејти?
Ја колку што знам од излегувањето на играта до сега нема излезено ниту еден апдејт за неа.
Ако сум грешка, некој од вас што ја купивте играта нека ме поправи со тоа што ќе ми пастира change log.
Нели пач некој имаше, или јас сум во грешка?Кои апдејти?
Ќе да си грешкаНели пач некој имаше, или јас сум во грешка?
Ја имам (една ситница што многу ме нервира).nemam zborovi za igrava kako e napravena alal da im e