Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
да секако..на теренот кога резултатот е активен со Тито одма на Скајп се слушаат..Тито на полувреме се наоѓа во соблекувалните да му кажи како да изиграат во остатокот од мечот..на тренинзи Тито ги гледа играчите и знае кој треба да стартуваат..на теренот Роура со ајпадот шета и Тито од Њу Јорк дели совети..

Мисли малце да му се невиди..каков тито какви бакрачи

Мислам не ти е потребен ваков коментар за да изразуваш мислење..доволно си возрасен да ти текни дека Роура моментално е тренерот на Барселона и дека не е возможно Тито визуелно да има повеќе улога од Роура..значи мисли малце
Значи ова ти се официјални изјави од Ноу Камп. Нема што да се мисли, ни ти ни јас ни никој. Роура сите почнаа да го плукаат и да се вадат на него, кога реалноста е, типот е само посредник. А во ова доба на технологија, ако не стигнала до тебе не знам ама можно е во секој момент Виланова да ги следи тренинзите на Барселона итн. Алооо 21 век сме не е ова џунглата на Тарзан!

Значи ова ти се официјални изјави од Ноу Камп. Нема што да се мисли, ни ти ни јас ни никој. Роура сите почнаа да го плукаат и да се вадат на него, кога реалноста е, типот е само посредник. А во ова доба на технологија, ако не стигнала до тебе не знам ама можно е во секој момент Виланова да ги следи тренинзите на Барселона итн. Алооо 21 век сме не е ова џунглата на Тарзан!
Не си у право и да му нацрташ, барса изгуби

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Не си у право и да му нацрташ, барса изгуби

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Прво со Милан теренот им беше крив, сега помошникот тренер им ја заебал работата. Кај и да е следниве натпревари очекувам да се пожалат на топката, и ако е можно на воздухот :)

perezlasa-messi-xavi-portada_98_original.jpg

Сабота :)
if u know what i mean

http://on.net.mk/sportal/fudbal/mesi-digna-temperatura

Меси дигна температура

Ден по поразот од Реал Мадрид на домашен терен и елиминацијата во полуфиналето на Купот на кралот, Лионел Меси не се појави во тренинг-центарот на Барселона.

Што му направивте на кутрото дете! :mad:
Мурињо е крив!
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 23:25 ---
Aјде сега финалето на Кампот... пошто се осеќаме ко на домашен да играме. :icon_lol:
кога сме веќе кај тоа
419191_10151449173177521_969615888_n.jpg

Два клипа не можат да сменат ништо, за угледот на еден клуб и играчите. Дрогба имаше малце навика да дајва, никој друг!

Малку повеќе, но ни приближно колку тимот во дискусијава, зошто Дрогба беше поединец...

:facepalm:

65941_570871079592733_51544652_n.jpg

Се поздравил со Роура, и го прашал како е Тито и му посакал брзо опоравување...

:cuc: Одма да му се даде името Свети Жозе!
Не биди смешен. Ако не прашал, пак, Жозе ништо не го интересира ништо што е надвор од неговиот тим, бла бла. Мене позитивно ме израдува ова. И да не е од срце и да е од се срце кажано, сепак се заинтересирал и прашал и посакал брзо опоравување. Не се трудете да го обвините за тој гест.

50-минутен филм
--- надополнето: 1 март 2013 во 16:05 ---
Плус, топ 10 стрелци во историјата на Ел Класико:
elclasicostrelci.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom