Н
на мајка ти љубовникот
Гостин
Да бе, оти досеа против Милан и Реал нема давано голови.Овие утакмици против Реал и Милан не се битни бе. Ќе даде Меси голови против Леванте и Рајо...плус уште 150 гола.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, оти досеа против Милан и Реал нема давано голови.Овие утакмици против Реал и Милан не се битни бе. Ќе даде Меси голови против Леванте и Рајо...плус уште 150 гола.![]()
Не викам дека нема давано, туку дека не се битни сезонава. Ќе даде против Селта и Мурсија и ќе го прогласат за 8мо светско чудоДа бе, оти досеа против Милан и Реал нема давано голови.
Ќе ти закажат фајт ако сакаш. Rmcf Vide мислам се пробуваше исто.![]()
Aiii ama si neinformiran pa duri i bezobrazno matoro drtalo.Ти да каснеш отров мочко ниеден. Мене ќе ми кажувал што како сакал Абрамович, десна рака да не си му случајно. Мрш таму и `навивај си` за Барса. Ми се гади од таквите ко тебе, па уште и ко неутрален ќе проаѓал, ама сите те прочитаа, говедо ниедно. И тоа дури е комплимент за тебе.
Aj aj vo toj aspekt ne se nisto polosi nasite od Di Maria, Ronaldo a i edinstveniot koj mava i glumi deka e tepan, el maniaco Pepe![]()
Mesi bolestan
Najbolji igrač Barselone dan posle poraza od Reala propustio trening zbog groznice