Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие утакмици против Реал и Милан не се битни бе. Ќе даде Меси голови против Леванте и Рајо...плус уште 150 гола. :)
Да бе, оти досеа против Милан и Реал нема давано голови.

Очигледно е дека им фали тренер и без Тито се изгубени и не знаат кај тераат.
Ко што читав нема да се врати Виланова до крај на март што значи го пропушта и реваншот со Милан.

Ако постои можност Виланова да не може да продолжи со тренерската кариера тогаш Барса ќе бидат во доста незавидна ситуација,освен ако немаат некој џокер у ракавот ама тој џокер не треба да е овој Роура.

Ти да каснеш отров мочко ниеден. Мене ќе ми кажувал што како сакал Абрамович, десна рака да не си му случајно. Мрш таму и `навивај си` за Барса. Ми се гади од таквите ко тебе, па уште и ко неутрален ќе проаѓал, ама сите те прочитаа, говедо ниедно. И тоа дури е комплимент за тебе.
Aiii ama si neinformiran pa duri i bezobrazno matoro drtalo.

Остај тоа што тепа со рацете па уште глуми!

Сега малце во стилот на овие хејтерите: Сигурно вака на тренинг го учат!

ти што не го постираш сеа ова бе?

Ruud Gullit
Never ever seen Barcelona players so many times diving to get a penalty but when you win all the time you don't need to.

:D

ти што не го постираш сеа ова бе?

Ruud Gullit
Never ever seen Barcelona players so many times diving to get a penalty but when you win all the time you don't need to.

:D

Aj aj vo toj aspekt ne se nisto polosi nasite od Di Maria, Ronaldo a i edinstveniot koj mava i glumi deka e tepan, el maniaco Pepe :D

Aj aj vo toj aspekt ne se nisto polosi nasite od Di Maria, Ronaldo a i edinstveniot koj mava i glumi deka e tepan, el maniaco Pepe :D

не знам, само вие го приметвте вчера тоа... :свиркам:

п.с.

526150_482032218522825_1234564123_n.jpg

п.п.с.
Mesi bolestan

Najbolji igrač Barselone dan posle poraza od Reala propustio trening zbog groznice

греота момчето. ANIMO MESSI !!! :(

Сега може купот да се игра на Бернабе.:icon_lol:

Чави: Купот е трофеј со најмала вредност. :pipi:

Офф море... патетикоси.
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 14:43 ---
33938_573493849357502_1648287167_n.jpg

Фанови на РМ,за тролање сте намбер уан жими децава :cuc:
А до пред 1на недела се жалевте како на овие теми нема врвни и сериозни дискусии...
Ваше е ова време,па така уживајте...
п.с: ДРЕТИЦА,колку комплекси имаш од Меси човече,значи 100 пати постираш ист пост,како : Меси ќе постигнел гол против Селта,Бетис и тн тн (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom