Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барса паѓаа паѓаа синоќа, ама влезе Пепе и ја одигра претставата на највисоко ниво...
Се газевме од смеа дома со другарите на неговиот обид да одглуми, дури мислам дека и самиот почна да се смее потоа...
http://on.net.mk/sportal/fudbal/mesi-digna-temperatura
Меси дигна температура
Ден по поразот од Реал Мадрид на домашен терен и елиминацијата во полуфиналето на Купот на кралот, Лионел Меси не се појави во тренинг-центарот на Барселона.
Што му направивте на кутрото дете!![]()
Ili ke vi go turi do daska pa da ne mozete na gz da sednete bar godina dena.После поразот од Милан и елиминацијата од ЛШ ќе добие срцев удар.
Да,да....дека нема тој освоено ЛШ,и нема шанси да освои пак,јебига 35 години има,толку од него...После поразот од Милан и елиминацијата од ЛШ ќе добие срцев удар.
- Моментот е на 1-37 секунда
Сериозно, не знам како со здрав разум и мозок може фан на Челзи да коментира за diving, трчање на цела екипа до судија кога на чело на неговата омилена екипа стои Џон Тери.
Овие два линка се првите што ми ги даде кога пишав на гугл, chelsea players dive.
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 09:15 ---
Syn мајсторе, колку и да ти се точни и со факти постовите, џабе се обидуваш.
Многу хејтерски се гледа на Барселона, остај ги нека си се радуваат. Тоа само го докажува фактот дека Барселона им ги има силувано нивните тимови.![]()
Појќе сакаше да ги испровоцира навивачите и играчите, отколку што му значеше нешто фаулотБарса паѓаа паѓаа синоќа, ама влезе Пепе и ја одигра претставата на највисоко ниво...
Се газевме од смеа дома со другарите на неговиот обид да одглуми, дури мислам дека и самиот почна да се смее потоа...
Roura told Tuesday's post-game press conference, after the second-leg defeat to Madrid had seen Barca lose out 2-4 on aggregate, that he did not want to take full control of first-team matters until his boss was fully recovered.
"Decisions are agreed with Tito," Roura said. "I do not want autonomy, and I am the assistant coach. During the game we make decisions. I do not need, or want, full control."
Пошто нели, без тренер биле и Роура им бил крив![]()