Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ова ти се официјални изјави од Ноу Камп. Нема што да се мисли, ни ти ни јас ни никој. Роура сите почнаа да го плукаат и да се вадат на него, кога реалноста е, типот е само посредник. А во ова доба на технологија, ако не стигнала до тебе не знам ама можно е во секој момент Виланова да ги следи тренинзите на Барселона итн. Алооо 21 век сме не е ова џунглата на Тарзан!да секако..на теренот кога резултатот е активен со Тито одма на Скајп се слушаат..Тито на полувреме се наоѓа во соблекувалните да му кажи како да изиграат во остатокот од мечот..на тренинзи Тито ги гледа играчите и знае кој треба да стартуваат..на теренот Роура со ајпадот шета и Тито од Њу Јорк дели совети..
Мисли малце да му се невиди..каков тито какви бакрачи
Мислам не ти е потребен ваков коментар за да изразуваш мислење..доволно си возрасен да ти текни дека Роура моментално е тренерот на Барселона и дека не е возможно Тито визуелно да има повеќе улога од Роура..значи мисли малце
Не си у право и да му нацрташ, барса изгубиЗначи ова ти се официјални изјави од Ноу Камп. Нема што да се мисли, ни ти ни јас ни никој. Роура сите почнаа да го плукаат и да се вадат на него, кога реалноста е, типот е само посредник. А во ова доба на технологија, ако не стигнала до тебе не знам ама можно е во секој момент Виланова да ги следи тренинзите на Барселона итн. Алооо 21 век сме не е ова џунглата на Тарзан!
Прво со Милан теренот им беше крив, сега помошникот тренер им ја заебал работата. Кај и да е следниве натпревари очекувам да се пожалат на топката, и ако е можно на воздухотНе си у право и да му нацрташ, барса изгуби
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Мурињо е крив!http://on.net.mk/sportal/fudbal/mesi-digna-temperatura
Меси дигна температура
Ден по поразот од Реал Мадрид на домашен терен и елиминацијата во полуфиналето на Купот на кралот, Лионел Меси не се појави во тренинг-центарот на Барселона.
Што му направивте на кутрото дете!![]()
кога сме веќе кај тоаAјде сега финалето на Кампот... пошто се осеќаме ко на домашен да играме.![]()
Два клипа не можат да сменат ништо, за угледот на еден клуб и играчите. Дрогба имаше малце навика да дајва, никој друг!
Значи ова ти се официјални изјави од Ноу Камп. Нема што да се мисли, ни ти ни јас ни никој. Роура сите почнаа да го плукаат и да се вадат на него, кога реалноста е, типот е само посредник. А во ова доба на технологија, ако не стигнала до тебе не знам ама можно е во секој момент Виланова да ги следи тренинзите на Барселона итн. Алооо 21 век сме не е ова џунглата на Тарзан!
Се поздравил со Роура, и го прашал како е Тито и му посакал брзо опоравување...
Не биди смешен. Ако не прашал, пак, Жозе ништо не го интересира ништо што е надвор од неговиот тим, бла бла. Мене позитивно ме израдува ова. И да не е од срце и да е од се срце кажано, сепак се заинтересирал и прашал и посакал брзо опоравување. Не се трудете да го обвините за тој гест.Одма да му се даде името Свети Жозе!