Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако вашите навивачи го навредуваат Мурињо, тој денес покажа каков човек е. Намерно излезе со втор состав за да не ги декласира Барселона 2 пати по ред за да не се нервира неговиот болен колега но и голем ривал Тито безвеза.
#respect

Ме занима на која тв го даваат дербиво?

Иако вашите навивачи го навредуваат Мурињо, тој денес покажа каков човек е. Намерно излезе со втор состав за да не ги декласира Барселона 2 пати по ред за да не се нервира неговиот болен колега но и голем ривал Тито безвеза.
#respect
Излезе ради Тито или излезе да го спукате Ферги на Трафорд, зашто и така Ла лига е готова, вака барем имате шанса за уште еден трофеј ? :)

Паметен потег на Мурињо.Еднаш веќе ја победи Барса и тоа со 3 гола на нејзин терен. Тешко дека ќе освои тутла, 2ро или 3то место не му менува ништо на Реал. Башка со Јунајтед играат во вторник така да нормално дека ќе ги чуваат играчите за тој меч.
А и башка кој знае можда и вака ќе победат.

Ако ги тепа со овој состав, тогаш и официјално може да се каже дека почнува доминацијата на Реал во ЕлКласико...

Добар проверен стрим?

Маскерано е бот невиден...

Одбраната на Барселона :pos:

Затоа ми се праи ќејф кога губат каталонциве, пошто и така немаат што да понудат цело полувреме освен пасови помеѓу бускец и иниеста ебате екипата со се навивачите кои што ми тврдат дека овој е тој најубавиот фудбал на сите времиња:facepalm:

jodi_300x224.jpg

Не знам дали е среден прст, ми се чини дека не е... али какво плачи-пиче станал овој Алба еј, ко Фабрегас и Санчез лани. :tapp:

jodi_300x224.jpg

Не знам дали е среден прст, ми се чини дека не е... али какво плачи-пиче станал овој Алба еј, ко Фабрегас и Санчез лани. :tapp:
Што има толку лошо во покажување на прст (не е среден), кон навивачи на Барселона (?)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom