Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
И сега ли е до теренот? :icon_lol: Меси денес не играше, изгледа сеуште е во Милано :D
Па нели и таму не играше?:)

Шала на страна да е противник на Јуве, Барса јас никогаш не би се шегувал на сметка на Меси. Тоа најдобро го почувствуваа навивачите на Арсенал кога го бараа во џебот на Вермален после првиот меч па во реваншот Меси им се оддолжи на најдобар можен начин. Нека не си ја предизвикуваат судбината навивачите на Милан и Реал.

Инаку презаслужена победа на Реал и честитки до нивните навивачи за избореното финале.

Поштувам добро тролање и смисла за хумор. Ова е само еден страшно лош обид за едното.
Хехе ама не почитуваш сарказам очигледно...следи ги другите теми па ќе видиш кој е најголем хејтер на Торес ( јас ) :) Да се насмееме и на наша сметка малце секако :)

Како кажеш друже,да искоментираш нешо за денешнава? Шо не чинеше? Тревата? Пепе убиецот? Рамос?
не је гледав денес ама очигледно катастрофа така да немам друг коментар

ilj8cPPKu9tAi.gif

Ова у баскет crossover го викаат :D

А кај коментираше Калински?

Само две работи ми се посмешни моментално од Барселона и нејзините фанови. Трансферот на Џон Карју попознат како Карев во Интер и македонските обиди за Харлем Шејк!

:icon_mrgr:
DA FAK?

Проблемот кај Барса е во тоа што се прочитани ко селски буквар и во тоа што немаат план Б.Очигледно е дека сите ги научија и мора да има промени во играта,а и замени на некои од моменталните играчи со други кои би можеле да играат нешто поинакво.

Врв беа шпанскиве коментатори, играа курот со Меси, Алба, Фабрегас а особено со Роура.

Си подава Барса, едниот коментира другиот од позадина: donde esta, donde esta, donde esta (добива Меси топка)... LEOOOOO FINALMENTE LEO! :pos:

За Роура шегите беа врв (pita El Doctor :pos: ), не можам да ги издвојам. :pos:

Шала на страна да е противник на Јуве, Барса јас никогаш не би се шегувал на сметка на Меси. Тоа најдобро го почувствуваа навивачите на Арсенал кога го бараа во џебот на Вермален после првиот меч па во реваншот Меси им се оддолжи на најдобар можен начин. Нека не си ја предизвикуваат судбината навивачите на Милан и Реал..
Го имаме почувствувано тоа на своја кожа многу пати пријателе, затоа и пишуваме сега пошто ретки се ваквите моменти. И каталонците пишуваа така за Роналдо, особено после оној натпревар од лани кога изгубивме 1-2 во лигата, али ете се им се врати. :D
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 23:39 ---
А кај коментираше Калински?
АренаСпорт 3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom