Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа не можат на нивното (леси) да се радуват, па ај на овие другитеТуристи![]()
не е од Бало, ама јако е во секој случајНе знам дали ова Балотели стварно го напишал, ама и да не е, сепак е смешно.
Барселона навистина треба да размисли за тоа да почне да го пушта Меси да игра во вакви големи натпревари кои ги има во последно време.. Сум слушнал дека е добар играч, би можел многу да им значи во вакви моменти!
Otkrien bese on od poodamna.Cestito pobeda do fanovite na Real. Varane zlato od igrac, odkritie na vekot ke ispadne
Небитни голови. Меси има дадено 30 утакмици по ред гол во лигата оваа сезона.Роналдо продолжува да дава голови само на слаби екипи...![]()
За Милан важи тоа двомеч, затоа што сега ќе играат па за 2-3 години а можеби и повеќе. За Реал не важи затоа што играат годишно по неколку пати. Еве и сега имаат меч викендов. Знам дека е убаво чувството да се победи големиот ривал на негов терен ама реков дека кога Меси е во прашање не треба да се предизвикува судбината затоа што тоа може да се врати како бумеранг.па заврши двомечов
кромпира ефект за гдеси, ама битно 3 гола против мајорка даде
Со Милан гарант ќе има пенал и црвен, памти ми го зборовпочнаа да губат овие ко магариња
и некој член погоре спомна немале план бе![]()
![]()
јас само ќе речам дека ја потценуваш УЕФА![]()
и на УЕФА и се здосади од Барса веќе, мислам дека доста беше.Со Милан гарант ќе има пенал и црвен, памти ми го зборов![]()