- Член од
- 19 август 2011
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 56
абе другар гледај ја првата утакмица на кампот па ке видиш кој беше оштетенЕдно 3/5 сигурни пенала не досудија,видео да не сакаш можда ќе ти се освежи меморијата![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе другар гледај ја првата утакмица на кампот па ке видиш кој беше оштетенЕдно 3/5 сигурни пенала не досудија,видео да не сакаш можда ќе ти се освежи меморијата![]()
Значи вака другар, ерата на Барса уште лани заврши...со поразите од Реал и Челзи. Збориме за таа ера на тотална доминација да се разбереме, кога газеа све пред себе. Лани не беше така и оваа година не е така очигледно. За првенство каде што само две екипи се натпреваруваат за титула, те молам не ми кажувај дека е било каков фактор во нивната доминација. Уште па `без тренер` биле. Истите играчи од лани со истата тактика. Нервира фактот што увек плачат тие фанови на Барса. И за Челзи сум, а не за АрсеналHaha, ne deka sum na vasha strana, ama realno da gledame, ova e samo Kup, vas sekako ve boli zasto Real vi nanesuva poraz sred Kampot, rivalstvo i slicno ... no, pak, ova e samo kup. Objektivno, fan na angliska ekipa, Arsenal ili Chelsea bese, seedno, ko da mi zbori deka erata na United i Fergi zavrsuva sezonava, zasto ? Zasto u Liga ili FA Cup go jade, a sezonava go izede tamu ako ne se lazam, ne sum siguren za FA Kupot, a u prvenstvo si gazi, ne znae za poraz ?!?
Ili izgubile vo LS od drug fudbalski gigant, ko demek, ne smee toa da se sluci, samo United postojat vo fudbalot, sve drugo e vtororazredno.
Realno, u pravo e muabeton, Real nema tolku navivaci kolku sto Barsa ima hejteri, se cekaa 2 meca, 2 porazi, i toa posle otkrivanjeto na rakot kaj Tito, odnosno, vrakjanjeto na istiot, i stavanjeto na asistence praktikantce na klupa, kamiondzija, za da ispliva na povrsina hejtot, do toj stepen, da se kaze deka nivnata era e zavrsena a tie uste zima ne pominala u Evropa, se vishe sampioni na Spanija.![]()
абе другар гледај ја првата утакмица на кампот па ке видиш кој беше оштетен
Поштувам добро тролање и смисла за хумор. Ова е само еден страшно лош обид за едното.Испаѓа Торес е боље од Меси...барем во шанси влегува)))