Барселона - Реал Мадрид

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 68 38,2%
  • Нерешено

Гласови: 19 10,7%
  • Реал Мадрид

Гласови: 91 51,1%

• Вкупно гласачи
    178
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно 3/5 сигурни пенала не досудија,видео да не сакаш можда ќе ти се освежи меморијата :)
абе другар гледај ја првата утакмица на кампот па ке видиш кој беше оштетен

Да не работи за Реал овај Роура?
И еба мамата на Барселона.

Haha, ne deka sum na vasha strana, ama realno da gledame, ova e samo Kup, vas sekako ve boli zasto Real vi nanesuva poraz sred Kampot, rivalstvo i slicno ... no, pak, ova e samo kup. Objektivno, fan na angliska ekipa, Arsenal ili Chelsea bese, seedno, ko da mi zbori deka erata na United i Fergi zavrsuva sezonava, zasto ? Zasto u Liga ili FA Cup go jade, a sezonava go izede tamu ako ne se lazam, ne sum siguren za FA Kupot, a u prvenstvo si gazi, ne znae za poraz ?!?

Ili izgubile vo LS od drug fudbalski gigant, ko demek, ne smee toa da se sluci, samo United postojat vo fudbalot, sve drugo e vtororazredno.

Realno, u pravo e muabeton, Real nema tolku navivaci kolku sto Barsa ima hejteri, se cekaa 2 meca, 2 porazi, i toa posle otkrivanjeto na rakot kaj Tito, odnosno, vrakjanjeto na istiot, i stavanjeto na asistence praktikantce na klupa, kamiondzija, za da ispliva na povrsina hejtot, do toj stepen, da se kaze deka nivnata era e zavrsena a tie uste zima ne pominala u Evropa, se vishe sampioni na Spanija. :eek:
Значи вака другар, ерата на Барса уште лани заврши...со поразите од Реал и Челзи. Збориме за таа ера на тотална доминација да се разбереме, кога газеа све пред себе. Лани не беше така и оваа година не е така очигледно. За првенство каде што само две екипи се натпреваруваат за титула, те молам не ми кажувај дека е било каков фактор во нивната доминација. Уште па `без тренер` биле. Истите играчи од лани со истата тактика. Нервира фактот што увек плачат тие фанови на Барса. И за Челзи сум, а не за Арсенал :)

абе другар гледај ја првата утакмица на кампот па ке видиш кој беше оштетен

Како кажеш друже,да искоментираш нешо за денешнава? Шо не чинеше? Тревата? Пепе убиецот? Рамос?

Сеа крив им е роура,а да ви текнеше малу дека тој е стаен ко фигура таму,он само ѓи спроведува инструкциите на тито,само мора некое жртвено јагне да се најде.

Се, се ама ексик ми е после овие утакмици...бреее сите женски стручњаци се напраја поооо
Кристијано се посрал, а на Меси жена му вечер нема да му даде.
и сеа шо да прајме?
Ќе се јави филе со анализа дека Кристијано имал труење од храна ...а жена му на Меси го вара.

Не ми е јасно како фановите на Барса се гордеат со тоа во 2009,ја да сум на ваше место после таков срам више никогаш нема да кажам дека навивам за нив.
Инаку најсмешен беше Калински коа кажа...Тијаго,бразилецот со португалско име роден во Италија :pos:

mkd-35750.jpg

Ете го бе Меси, почнал да работи како камерман во Скај Спортс досадно му било да игра фудбал по што има освоено се што може да се освои.

Цел натпревар играчите на Барса глумат како да се на некоја аудиција, а Пепе кога изглуми сите се накурчија и се силат нешто.Лицемерие до СМРТ (n)
Иначе секоја чест за Реал и за Мурињо (y)

Испаѓа Торес е боље од Меси...барем во шанси влегува :))))
Поштувам добро тролање и смисла за хумор. Ова е само еден страшно лош обид за едното.

Само две работи ми се посмешни моментално од Барселона и нејзините фанови. Трансферот на Џон Карју попознат како Карев во Интер и македонските обиди за Харлем Шејк!

:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom