Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Potrebna e kombinacija od zestok oblik na mentalna retardacija i katarakta za da se tvrdi deka dive-ot od Benteke bil pravilno dosuden penal.

Од гифот на Пеџа стои дека има пенал иако во нормална брзина не видов како изгледа. Ако е бил во трк Бентеке, контактот беше доволен за да изгуби баланс и да свири пенал судијата.
Бентеке со неговите 1.90 и сто кила да падне од таков допир е смешно, а не пак да е контакт за пенал у 96та минута.

Не изгуби баланс Бентеке од тој допир и на гифот се гледа, го допреа и си скокна човекот поштено.:icon_lol:

Контакт е контакт, јебига, постоеше и тоа е чист пенал. Тоа што денешните критериуми на судиите за контакт се далеку послаби во однос на порано тоа е друга работа, али ова беше чист пенал. Го закачи, падна, нема везе дали е 2 метра висок или метар и 50, пенал постоеше и исправно беше досуден.

Контакт е контакт, јебига, постоеше и тоа е чист пенал. Тоа што денешните критериуми на судиите за контакт се далеку послаби во однос на порано тоа е друга работа, али ова беше чист пенал. Го закачи, падна, нема везе дали е 2 метра висок или метар и 50, пенал постоеше и исправно беше досуден.
А тоа на Варди против Арсенал у никој случај не било а?

Ти ебам ја експертот што се води по тикетот. Фати Ливерпул 2ка и чист пенал, тогаш матер ебеше што те дупеше Арсенал 1. Мрш!

А тоа на Варди против Арсенал у никој случај не било а?

Ти ебам ја експертот што се води по тикетот. Фати Ливерпул 2ка и чист пенал, тогаш матер ебеше што те дупеше Арсенал 1. Мрш!
Ете ти го тикетот у добивка, да ти ебам мајката ја на тебе неписмена. Ти реков зошто тоа на Лестер не ми беше пенал, прво проба да ја одземе играчот на АРсенал, НЕ го нагази Варди, и овој откако го увиде тоа тргна на страна и сам се закопа у нозете на играчот на Арсенал, не памтам кој беше. Жими кур е пенал тоа. Овој од позади го собра Бентеке.

Ете ти го тикетот у добивка, да ти ебам мајката ја на тебе неписмена. Ти реков зошто тоа на Лестер не ми беше пенал, прво проба да ја одземе играчот на АРсенал, НЕ го нагази Варди, и овој откако го увиде тоа тргна на страна и сам се закопа у нозете на играчот на Арсенал, не памтам кој беше. Жими кур е пенал тоа. Овој од позади го собра Бентеке.
Абе остај, тоа на Варди беше 235 пати повеќе пенал од ова прееска не ме дупи.

Ама пак контакт има, нели. А контакт е контакт и така натака според твојата дефиниција. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom