Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееееј прв шут у рамки на гол и да мора да го примиш бе мајката да ти ја заебам плавокоса.
Не викам дека Јунајтед имаше игра ама ти шутовите на хендерсон ги рачунаш шутови? Од кај најде шутна, попис коа ќе праат на енфилд ќе фалат топки, не ме заебавај.

Не викам дека Јунајтед имаше игра ама ти шутовите на хендерсон ги рачунаш шутови? Од кај најде шутна, попис коа ќе праат на енфилд ќе фалат топки, не ме заебавај.
Во рамки на гол бе брат, иначе во целост имавме 16 шутеви мислам ама тие не постојат :)
Ние имавме четири до вашиот гол, еден на Џан, еден на Фиримино, на Лалана со глава и не ми текнува уште кој шутираше. Плус, два пати Фирмино покрај статива.

Не е страшно да се изгуби од Вотфорд, Палас, ВБА, Оксфорд, Нанитон, Квин оф д Саут, Саутемптон, Бирмингем, Вулверхемптон, Клуб Бриж, Ријека, Андерлехт, Рад, Напредок Кичево, Тиверија, Арсенал...

Срамота е да се изгуби од “оние“...
Повеќе од исходот на натпреварот ме интересираше што мисла ќе остајш на темава... :cuc:

Ај ако не ти е тешко, а мислам не ти е. Замисли си дека тепавте па пиши и таква верзија. :icon_mrgr:

Тоа искоментирав уште на полувреме, Хендерсон со оние шутеви ептен е умислен Џерард дека е. Добро дечко, олади, те гледаме дека играш, да не беше тој work ethics и менталитет уште во Сандерленд ќе беше ама ако шутираш, пушти ја силна. Исто и Дармијан од кај нас кога ќе се попали, само што во публика идат неговите.

Вишко пак беше јак денес, го даваат Рохо у кадар, он вика,
- Ovaj momak stvarno lici na Depaja, ali nije on...

за по неколку минути пак да го вратат у кадар, и овој пак вика
- Mislim da je ovoj Tajtus Brauning, igrac Evertona :pos:

Иначе, лепо каже Гери Невил...
- Што чучиш кад си низак?

Стоук и нивните навивачи се најбедно нешто што постои во лигата. Беден, мал клуб кој нема никакви успеси и единствена сатисфакција им е играњето против Арсенал, мислат дека е некое големо дерби и го доживуваат како финале на ЛШ. Искомплексирани морони, и после толку години не можам да разберам зошто го исвикруваат Ремзи, за нешто што оној нивниот дебил можеше да му ја уништи кариерата,

Стоук и нивните навивачи се најбедно нешто што постои во лигата. Беден, мал клуб кој нема никакви успеси и единствена сатисфакција им е играњето против Арсенал, мислат дека е некое големо дерби и го доживуваат како финале на ЛШ. Искомплексирани морони, и после толку години не можам да разберам зошто го исвикруваат Ремзи, за нешто што оној нивниот дебил можеше да му ја уништи кариерата,
Мене па увек ми биле интересни, уште средно оваа утакмица си ја фаќав со 6 квота. Прајслес. :)

Не е страшно да се изгуби од Вотфорд, Палас, ВБА, Оксфорд, Нанитон, Квин оф д Саут, Саутемптон, Бирмингем, Вулверхемптон, Клуб Бриж, Ријека, Андерлехт, Рад, Напредок Кичево, Тиверија, Арсенал...
Срамота е да се изгуби од “оние“...
Прав си брате Сабахудине, и јас се чудам уште како испадна ова.

Сума сумарум боље без мињоле а со плус напаѓач да играа. :D

Што бе престанаа заебанците за рацете на Бортвик, се вративте пак на Мињоле? Тоа е кога коментирате пред време, а не гледате што имате во својот двор. :D

Што бе престанаа заебанците за рацете на Бортвик, се вративте пак на Мињоле? Тоа е кога коментирате пред време, а не гледате што имате во својот двор. :D
Ти за Лестер си, не знам како те додирнува текмава :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom