Значи за тебе Венгер не спаѓа ни во подкласа менаџери?
Се согласувам дека нема да биде Ферги, Венгер, Моу, Гвардиола. Муабетот е дека тука го прават Стив Брус
Иначе, не можеш во планска работа да го пикнеш Моу, кој не е повеќе од 3 години во клуб а да не го ставиш Бенитез кој беше 6 во Ливерпул
[DOUBLEPOST=1438244892][/DOUBLEPOST]
Не си ми веродостоен за трансфери, ќе мора да проверам ова
Како и да е, му остануваат сите 30+ годишни, не му даваат денар да го подмлади сквадот а стариве се осеќаат ко изебани од најдобрата ебачица на свет и им доаѓа некоја онака, што дупи па не дупи, сака да пуши али не знае. Ме сфаќаш што сакам да кажам? Моу е во тоа време најдобриот на свет и доаѓа некој, доаѓа Бенитез и тоа доаѓа после тројна круна. Што очекуваш од тие играчи? Гледај што се случи со Јунајтед, тим кој им е наметнуван тој менталитет и работа со децении, менување генерации па за една сезона крахнаа и си ебаа матер, завршија 7мо место.
Јас знам дека на вас интерашите кога ќе ви се спомне Моу одма подмочувате од радост и би си го дудлале меѓу себе 24/7 за да се врати и да ви биде менаџер и би се објаснувале 24/7 на форумоф како е госпоТ бог химселф ама пак ќе кажам, срамота е Бенитез да се става на ранк на Стив Брус и налик него кога има освоено домашно првенство, има освоено европски купови, домашни купови итн итн...
Вредно за напоменување, кое многу од тука дали свесно или несвесно никогаш не предводел великан, се до пред пар месеци кога му се даде работно место во Реал Мадрид. Секогаш бил андердог, секаде.
А муабетот „кој и да беше ќе освоеше“ не држи вода ама баш ич.
Кој и да беше ќе освоеше ЛЕ, кој и да беше ќе освоеше Сфецко КлуПско итн итн...
П.С. За Моу, толку многу го сакате и се палите на него поради тројната круна, разбирам ама како може да имате почит кога ве шутна ко задња курава, штом му тропна РМ на врата?