Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
da ne znajs dali da placis ili da se smejs e rabotata
Со Куртоа ситуацијата е за плачење моментално, среќа имате добра замена.
Знам дека боли вистината.
И ти претера сега.
Куртоа и Де Геа според квалтиет се далеку пред сите овие што ги наброја. Де Геа е поискусен во ПЛ, Куртоа е малце позелен како што кажа Фросе, ама и двајцата според квалитет не се ни споредуваат со другиве голмани од лига. Не дека Лорис е лош голман или Чех кој за мене е легенда и еден од најдобри голмани според тоа што го изигра во Челзи, ама од авион се гледа дека двајцава се иднина на фудбалов кога се работи за голмани.
Дека има квалитет има ама џабе ти е квалитет кога нема резултати. Има време да се докаже и да се пробие ама моментално ситуацијата е таква да не би го ставил пред тие што ги набројав. Истото ќе го направев и со Де Геа во првите сезони. Јас зборам за сега како е а не за како било во минатото или како ќе биде во иднина.
Де Геа, Лорис, Харт лани со добро бранење успеа да надохнадат тоа што одбраната им беше раштиман оркестар, за разлика од нив Куртоа и со одлична одбрана примаше пацерски голови.

Дека има квалитет има ама џабе ти е квалитет кога нема резултати. Има време да се докаже и да се пробие ама моментално ситуацијата е таква да не би го ставил пред тие што ги набројав. Истото ќе го направев и со Де Геа во првите сезони. Јас зборам за сега како е а не за како било во минатото или како ќе биде во иднина.
Де Геа, Лорис, Харт лани со добро бранење успеа да надохнадат тоа што одбраната им беше раштиман оркестар, за разлика од нив Куртоа и со одлична одбрана примаше пацерски голови.
Харт, Лорис подобра сезона од Куртоа? Хах.
Факт е дека Куртоа се губеше на моменти, и прими гол од половина, ама овие двајца немаа подобра сезона од него, не знам колку утакмици си гледал ти од било кој од овие голмани.
А Куртоа споредено со Де Геа прва сезона е Ноер.

Харт, Лорис подобра сезона од Куртоа? Хах.
Факт е дека Куртоа се губеше на моменти, и прими гол од половина, ама овие двајца немаа подобра сезона од него, не знам колку утакмици си гледал ти од било кој од овие голмани.
А Куртоа споредено со Де Геа прва сезона е Ноер.
Лорис бранеше солидно и константно и не правеше грешки, што можеше спасуваше. Не е он крив што има дебили пред него и се правеа шанси како од шала.
Сити не ги следев многу во ПЛ, ама затоа во ЛШ да не беше Харт ќе испаднеа првин во групи а послем ќе беа декласирани од Барса. Како бранеше само против Барса, Баерн и Рома, здивен беше.

Од 165 страни 100 се серење за и околу Челзи и Мурињо.
Како тоа биле пластика, немале историја, загриженост за продажбата на Чех па до неспремноста на Челзи за одбрана на титулата и некомплетен тим.
Комплекс а? Ноќни мори изгледа некој има.

А само еден натпревар одиграа, кој горе доле не го добија поради црвениот на Куртоа.
Ако судиме по еден натпревар тогаш Арсенал сезонава треба да отпадне?

Со Ева се качија на глава и медиуми и фанови и живо и пцовисано.
А само за потсетување Гвардиола ги однесе у курац цел медицински персонал и доктор кој беше 30 години во Баерн и никому ништо.

Патетики.
Welcome to England.

Од 165 страни 100 се серење за и околу Челзи и Мурињо.
Како тоа биле пластика, немале историја, загриженост за продажбата на Чех па до неспремноста на Челзи за одбрана на титулата и некомплетен тим.
Комплекс а? Ноќни мори изгледа некој има.

А само еден натпревар одиграа, кој горе доле не го добија поради црвениот на Куртоа.
Ако судиме по еден натпревар тогаш Арсенал сезонава треба да отпадне?

Со Ева се качија на глава и медиуми и фанови и живо и пцовисано.
А само за потсетување Гвардиола ги однесе у курац цел медицински персонал и доктор кој беше 30 години во Баерн и никому ништо.

Патетики.
Welcome to England.

Не, не, немаш видено веројатно. Се пишува и за други мали клубови како Сандерленд и Вотфорд.

Ова е доказ дека си само на поминување.

Де Геа напумпан од англиските медиуми :cuc: зошто тресете вакви работи од ракав не знам, па го растргнаа на почетокот кога дојде а и додека беа пата пата со бранењето со Харт. Кога веќе го премина жолтоклунецов (веќе две години) прекинаа да се замараат со него зошто очигледно е дека веќе нема сврха.

Не можел да му фати место на Касиљас ко демек не гледате дека Дел Боске се фаќа како слеп за стап со некои играчи, ни Мата ни Фабрегас не можат да се наметнат во таа репрезентација па по автоматизам значи дека се напумпани? Не заебавајте. Ноер е бр. 1 зошто е апла најкомплетен, ама Де Геа е најблиску до него.
Se spukavme pred nekoe vreme so wicked mi pisa zosto ne pises nesto loso za igrac na Junajted ili ti e strav da ne te slakaat fanovite,sega mi e jasno sto sakal da kaze.Odma licni napadi be.
Normalno ova ne vazi za tebe, najubavo argumentirano mislenje imas napisano pa zatoa ke ti vratam samo na tebe.
Del Boske ne e nekoja mifka od trener pa Casiljas da mu ja bira ekipata.Fabregas i Mata ne igraa poradi toa sto imase pokvalitetni igraci od niv na tie pozicii,Iniesta,Silva,Xavi.Kako Kosta nemase problem vednas da vleze vo prv tim?
Taka da smetam deka imalo pricina poradi koja ne igral De Gea prva postava odnosno ima nedostatoci vo igrata koi ni jas ni ti nemozeme da gi voocime.Pretenciozno e da kazes deka e klasa nad golmanite koi gi nabrojav samo zatoa sto ima najdobar refleks.

Дечкото вика дека МОМЕНТАЛНО Куртоа е пред сите. Не мешајте први сезони, Де Геа дојде на 18 години у Јунајтед, а Куртоа на 21

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom