Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја гледав Јунајтед снимка синоќа. Реално беше извршено силување, макс уште една шанса ќе им даде мурџо на тие што играа, а играа побааѓи squad играчи во најмала рака и ќе летаат ко мачори. Ама рака им пуштам на ѓаоливе на форумов како само уиграно ги релативизираат работиве кога не им одат во корист, заташкуваат пар екселанс Гоца од мвр не им е рамна :D Припреми се ок ама на припреми кога губиш ако не е битен резултат битна е играта, а неа вчера ја немаше, ги утепа Дортмунд.
Знам сеа одма ќе се уфрли некој со паралела како лани се тепале на припреми ама после не ги бивало. Заеби то бајо мој шо би рекол џонтра, мурџо иде на победа па и черити меч да е. Вакви слаби припреми имаше и лани со Челзи... just saying

Последно уредено:
Ја гледав Јунајтед снимка синоќа. Реално беше извршено силување, макс уште една шанса ќе им даде мурџо на тие што играа, а играа побааѓи squad играчи во најмала рака и ќе летаат ко мачори. Ама рака им пуштам на ѓаоливе на форумов како само уиграно ги релативизираат работиве кога не им одат во корист. Припреми

Ајде сконцентрирај се и кажи кои беа тие побајаги squad играчи кои играа? Јас избројав точно 3 за кои мислам дека ќе играат прва постава. Ти колку изброја?

Последно уредено:
Добро бе толку ли луѓе го мразат Мурињо, за една пријателска сте се фатиле, два дена се коментира :pos:?

Абе не 4-1, 600-0 да загубат пак не е битно, не да не е битно, туку тоа е најмалку битната вест на денот. Поголемо значење има промената на техничкиот секретар на дополнителниот заменик министер за екологија ебати.

Манчестер загубил пријателска... Wow голем :kuracc:

Ја гледав Јунајтед снимка синоќа. Реално беше извршено силување, макс уште една шанса ќе им даде мурџо на тие што играа, а играа побааѓи squad играчи во најмала рака и ќе летаат ко мачори. Ама рака им пуштам на ѓаоливе на форумов како само уиграно ги релативизираат работиве кога не им одат во корист. Припреми

А тоа што вие се мачевте вчера со факинг Ленс е олицтворение на тоа што ќе се случува во ПЛ годинава и со вас или тоа што години наназад метите во Емирејтс купот значеше шетање до титула.

Како што пишав вчера, најмалку сакам да барам оправдание за пријателски меч од искуства дека сликата од пријателските не се отсликала во тек на сезона и ако се прашувам јас, баш ми е мило за вчерашниот наш перформанс зошто Мурињо што поскоро ќе ги идентификува просеците.

А нашата реакција е на дел од вас овде со ставот дека Дортмунд не демолирал и еве од старт и Мурџо не чини. И ќе повторам Дортмунд заслужи вчера да тепа, но резултатски изгледаше како топка да не сме фатиле што не беше во вистинска слика од тоа што се случи вчера.

Не знам дали и годинава имате Емирејтс куп, ама осеќам пак ќе си крените егото и моралот како ние што го правевме минатата и предми натата година...затоа што припремите не се вистинската слика од тоа што ќе се случи во сезоната.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ајде сконцентрирај се и кажи кој беа тие побајаги squad играчи кои играа? Јас избројав точно 3 за кои мислам дека ќе играат прва постава. Ти колку изброја?
Како прво squad player не е играч шо ќе игра стриктно прва постава тоа
ако не го знаеш незнам како ќе дискутираме. Второ вчера играа
Смолинг, Мибтаријан, Валенсиа, Блинд, Херера, Шо, Лингард, Мата, Бејли...
Кому ти продаваш муда за бубрези

А тоа што вие се мачевте вчера со факинг Ленс е олицтворение на тоа што ќе се случува во ПЛ годинава и со вас или тоа што години наназад метите во Емирејтс купот значеше шетање до титула.

Како што пишав вчера, најмалку сакам да барам оправдание за пријателски меч од искуства дека сликата од пријателските не се отсликала во тек на сезона и ако се прашувам јас, баш ми е мило за вчерашниот наш перформанс зошто Мурињо што поскоро ќе ги идентификува просеците.

А нашата реакција е на дел од вас овде со ставот дека Дортмунд не демолирал и еве од старт и Мурџо не чини. И ќе повторам Дортмунд заслужи вчера да тепа, но резултатски изгледаше како топка да не сме фатиле што не беше во вистинска слика од тоа што се случи вчера.

Не знам дали и годинава имате Емирејтс куп, ама осеќам пак ќе си крените егото и моралот како ние што го правевме минатата и предми натата година...затоа што припремите не се вистинската слика од тоа што ќе се случи во сезоната.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Види што имам на аватар и пиши ми пак и да не биде дека оправдувам ама види кој играше за Арсенал вчера

А ха, тоа ти било squad player, некој што не мора да игра прва постава, ама има договор со клубот. Лудница. Инаку, од тие што ги наброја, прва постава во Манчестер сезонава ќе бидат Шо, Михтаријан и Бејли, за другите не верувам.

И велиш Смолинг играше? Да не го смеша со Рохо можеби? Смолинг е прилично црн, чисто да знаеш.

Види што имам на аватар и пиши ми пак и да не биде дека оправдувам ама види кој играше за Арсенал вчера

Смолинг не играше, а поголем дел од овие се заменаа на полувреме. На гол ни беше факинг Џонстон кој асистираше за гол на Дортмунд.

Исто од набројаниве Смолинг, Бејли, Мики и Шо ќе се првотимци следна сезона и затоа добија над 45 минути вчера, а другите поголем дел играа по 45. Ако гледаше вистински, се осети дека Дортмунд не надигра на кондициски план и тоа што е повоигран во многу комбинации а како причина е тоа што почнаа со припремите пред нецел месец како и поголем дел од тимот со кој излезе вчера беше прв тим минатата сезона под Тухел, а нашиве уште ги учат работите кои ги сака Мурињо за 15 дена, како и тоа што поголем дел од нив веќе се тестираа дали ќе останат или не.

А за вторава реплика не ми ја разбра поентата на постот...ова се припреми каде не се оди all in на победа по секоја цена. Мурињо вчера изјави, а Пеп претходно дека со турава во Кина сака да ги билда кондициски играчите, а преостанатите мечеви до почеток на сезона ќе го креира тимот кој ќе ја започне сезоната.

squad player има многу добра дефиниција само по себе, лудница е ова што ти го пишуваш, основно непознавање на термини.
Пишав Смолинг мислејќи на Рохо ваљда
Види што е squad palyer и кажи ми кој од тие погоре не е

squad player има многу добра дефиниција само по себе, лудница е ова што ти го пишуваш, основно непознавање на термини.
Пишав Смолинг мислејќи на Рохо ваљда
Види што е squad palyer и кажи ми кој од тие погоре не е

Основно непознавање на термини. :pos: Squad player практично ништо не значи. Тоа е само фин начин да се каже тешка резерва. Сакаше малку да се заебаваш со Манчестер, што само по себе е ОК, затоа служат форумите, арно ама и тебе ти беше јасно дека практично Манчестер играше вчера со резерви, па напиша squad players, да звучи поубедливо.

Кој продава мадиња за бубрези, јас или ти?

Мојс во Сандерленд. :D

0d3effa21e525e44ef8eeab94228986e.jpg

Смолинг не играше, а поголем дел од овие се заменаа на полувреме. На гол ни беше факинг Џонстон кој асистираше за гол на Дортмунд.

Исто од набројаниве Смолинг, Бејли, Мики и Шо ќе се првотимци следна сезона и затоа добија над 45 минути вчера, а другите поголем дел играа по 45. Ако гледаше вистински, се осети дека Дортмунд не надигра на кондициски план и тоа што е повоигран во многу комбинации а како причина е тоа што почнаа со припремите пред нецел месец како и поголем дел од тимот со кој излезе вчера беше прв тим минатата сезона под Тухел, а нашиве уште ги учат работите кои ги сака Мурињо за 15 дена, како и тоа што поголем дел од нив веќе се тестираа дали ќе останат или не.

А за вторава реплика не ми ја разбра поентата на постот...ова се припреми каде не се оди all in на победа по секоја цена. Мурињо вчера изјави, а Пеп претходно дека со турава во Кина сака да ги билда кондициски играчите, а преостанатите мечеви до почеток на сезона ќе го креира тимот кој ќе ја започне сезоната.
Ти ја разбирам поентата, нормално е да не се уиграни и да се пробува се на тактички план на подготовки ама мурињо е бе брат едно збори друго мисли барем тоа го научуивме. Онаков перформанс не простува сигурен сум. Незнам некој погоре убаво рече дека баш тие што нема да бидат стартери треба да се докажат на вакви утакмици а не да се влечат ко шушумиги. Знам дека на полувреме ги смени и дека Дортмунд се во подобра кондиција ама Јунајтед е плус Мурињо не е Венгер на клупа па да слушаме басни. Ете да речиме дека е рано ама многу пари се фрлени и најверојатно ќр се фрлат огромен притисок ќе има мурџо. Пак многу лесно помина со поразов низ медиумиве ама ќе видиме наредна утакмица или ќе се опраи или ќе му вадат душа

Основно непознавање на термини. :pos: Squad player практично ништо не значи. Тоа е само фин начин да се каже тешка резерва. Сакаше малку да се заебаваш со Манчестер, што само по себе е ОК, затоа служат форумите, арно ама и тебе ти беше јасно дека практично Манчестер играше вчера со резерви, па напиша squad players, да звучи поубедливо.

Кој продава мадиња за бубрези, јас или ти?
Не се резили.
Squad player во денешниов фудбал ти е 20м играч бе дечко не е ова девеесдруга кога титули се освонуваа со единаесет играчи па ти да ми броиш кој ќе играл чрва постава за Јунајтед кој ќе бидел тешка резерва. Кој од тие што ти ги набројав нема да биде на клупа кажи ми? Има некој у21 у19 во нив?
Кај си видел бе ти сериозен тим со само 11 топ играчи а другите све пливачи? Премиер лига е ова и 22 не ти стигаат во сезона што впрочем милион пати го кажале сите во пл вклучувајќи го и мурињо. Кој мајке ти први постави паламудиш ти. Не се брукај
Уште 100м ќе даде ако треба за играчи и ќе седат на клупа, и да сите се squad играчи изгледа застанат си ти едно 15 години наназад

Не се резили.
Squad player во денешниов фудбал ти е 20м играч бе дечко не е ова девеесдруга кога титули се освонуваа со единаесет играчи па ти да ми броиш кој ќе играл чрва постава за Јунајтед кој ќе бидел тешка резерва. Кој од тие што ти ги набројав нема да биде на клупа кажи ми? Има некој у21 у19 во нив?
Кај си видел бе ти сериозен тим со само 11 топ играчи а другите све пливачи? Премиер лига е ова и 22 не ти стигаат во сезона што впрочем милион пати го кажале сите во пл вклучувајќи го и мурињо. Кој мајке ти први постави паламудиш ти. Не се брукај
Уште 100м ќе даде ако треба за играчи и ќе седат на клупа, и да сите се squad играчи изгледа застанат си ти едно 15 години наназад

Види, јас потполно те разбирам. Имаш фрустрации од Манчестер. Се работи за децениско силување, плус апстиненцијална криза за титула. Самиот факт што во петок доцна навечер си застанал да гледаш снимка од пријателски натпревар на Манчестер доволно зборува за твојата ментална состојба. Па дури родителите на играчите на Манчестер не би го правеле тоа.

Само лошо е кога не се контролираат фрустрациите, понекогаш делуваш баш смешно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom