Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се резили.
Squad player во денешниов фудбал ти е 20м играч бе дечко не е ова девеесдруга кога титули се освонуваа со единаесет играчи па ти да ми броиш кој ќе играл чрва постава за Јунајтед кој ќе бидел тешка резерва. Кој од тие што ти ги набројав нема да биде на клупа кажи ми? Има некој у21 у19 во нив?
Кај си видел бе ти сериозен тим со само 11 топ играчи а другите све пливачи? Премиер лига е ова и 22 не ти стигаат во сезона што впрочем милион пати го кажале сите во пл вклучувајќи го и мурињо. Кој мајке ти први постави паламудиш ти. Не се брукај
Уште 100м ќе даде ако треба за играчи и ќе седат на клупа, и да сите се squad играчи изгледа застанат си ти едно 15 години наназад
не се губи бе, едно е кога ке има 2-3 просеци понекад у тим ради ротации/суспензии и повреди покрај 8ѕверови а деуго е кога ке излезеш со просек до просек..
додај дека сеа експерементира против сериозна екипа и тоа која е укграна и ете ти, џабе пробувате уште сеа да плукате

Sent from my iPhone using Tapatalk

Види, јас потполно те разбирам. Имаш фрустрации од Манчестер. Се работи за децениско силување, плус апстиненцијална криза за титула. Самиот факт што во петок доцна навечер си застанал да гледаш снимка од пријателски натпревар на Манчестер доволно зборува за твојата ментална состојба. Па родителите на играчите не би го правеле тоа.

Само лошо е кога не се контролираат фрустрациите, понекогаш делуваш баш смешно.

Ретко кој може вака како тебе да влага во дискусија без факти и аргументи притоа веројанто свесно да оди до крај во глупоста па може и некој евентуално да те поддржи o_O. Уживај и тоа е legit кој колку може ;)

Него пак да те прашам кој од тие што ги набројав не е squad player?
Ако незнаеш англиски кажи ќе ти преведам, глупо е сите да те ругаат

И да. Спинот е океј кога влагаш во дискусија ама пред да направиш спин треба да промислиш дали тој ќе допре до другиот. Во случајов џабе спин

let's get on track

Ретко кој може вака како тебе да влага во дискусија без факти и аргументи притоа веројанто свесно да оди до крај во глупоста па може и некој евентуално да те поддржи o_O. Уживај и тоа е legit кој колку може ;)

Него пак да те прашам кој од тие што ги набројав не е squad player?
Ако незнаеш англиски кажи ќе ти преведам, глупо е сите да те ругаат

И да. Спинот е океј кога влагаш во дискусија ама пред да направиш спин треба да промислиш дали тој ќе допре до другиот. Во случајов џабе спин

let's get on track

Факти и аргументи? :pos:

Кои факти и аргументи бе неписмен еден?

Факти и аргументи? :pos:

Кои факти и аргументи бе неписмен еден?

Ете баш еден од тие е ова твое "мислење" што доволно кажува
Ок е сфативме дека не си премногу умен, не ти замерам
Трк состави некоја прва постава[DOUBLEPOST=1469267042][/DOUBLEPOST]
не се губи бе, едно е кога ке има 2-3 просеци понекад у тим ради ротации/суспензии и повреди покрај 8ѕверови а деуго е кога ке излезеш со просек до просек..
додај дека сеа експерементира против сериозна екипа и тоа која е укграна и ете ти, џабе пробувате уште сеа да плукате

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herera, Mata, Mihtarijan, Shaw, Valencia, Blind, Bailly се просеци...
ооооууукеј

Ти ја разбирам поентата, нормално е да не се уиграни и да се пробува се на тактички план на подготовки ама мурињо е бе брат едно збори друго мисли барем тоа го научуивме. Онаков перформанс не простува сигурен сум. Незнам некој погоре убаво рече дека баш тие што нема да бидат стартери треба да се докажат на вакви утакмици а не да се влечат ко шушумиги. Знам дека на полувреме ги смени и дека Дортмунд се во подобра кондиција ама Јунајтед е плус Мурињо не е Венгер на клупа па да слушаме басни. Ете да речиме дека е рано ама многу пари се фрлени и најверојатно ќр се фрлат огромен притисок ќе има мурџо. Пак многу лесно помина со поразов низ медиумиве ама ќе видиме наредна утакмица или ќе се опраи или ќе му вадат душа

Па затоа ти викам јас, мене ми е мило што сега си покажаа дел од играчите зошто не треба да смета на нив и подобро е што тоа се случи на припреми отколку во Октомври.

Зошто за пријателски меч да му се нафрлат бе брат? Разбирам до 5 коло да има скор како лани со Челзи па да му се нафрлат, ама за пријателски меч каде билда фитнес на тимот е тотален нон сенс. Ниту еден менаџер немал таков третман во рамки на припреми. Памтам во првата сезона на Анчелоти со Челзи сите пријателски ги загуби и ги дупчевме фановите на Челзи на форумов(дечишта 1/2/3та година средно поголем дел бевме) за од прво коло Челзи да мети по 3-4:0 и да се прошета до титула.

Горе долу до 10-то коло не се подготвени тимовите зошто поголем дел од менаџерите ја темпираат формата на играчите за втор дел од сезоната. Со САФ памтам пример до 5-6 коло се случуваше долен дел од табела да сме за на крај да освоиме титула.

Нивата е долга за орање годинава, а уште не сме ни почнати да ја ораме, така да трпение.

Па затоа ти викам јас, мене ми е мило што сега си покажаа дел од играчите зошто не треба да смета на нив и подобро е што тоа се случи на припреми отколку во Октомври.

Зошто за пријателски меч да му се нафрлат бе брат? Разбирам до 5 коло да има скор како лани со Челзи па да му се нафрлат, ама за пријателски меч каде билда фитнес на тимот е тотален нон сенс. Ниту еден менаџер немал таков третман во рамки на припреми. Памтам во првата сезона на Анчелоти со Челзи сите пријателски ги загуби и ги дупчевме фановите на Челзи на форумов(дечишта 1/2/3та година средно поголем дел бевме) за од прво коло Челзи да мети по 3-4:0 и да се прошета до титула.

Горе долу до 10-то коло не се подготвени тимовите зошто поголем дел од менаџерите ја темпираат формата на играчите за втор дел од сезоната. Со САФ памтам пример до 5-6 коло се случуваше долен дел од табела да сме за на крај да освоиме титула.

Нивата е долга за орање годинава, а уште не сме ни почнати да ја ораме, така да трпение.

Незнам, мислам дека после 3 реално пропаднати години за клуб kако Јунајтед сите ќе сакаат инстант успех затоа и Мурињо е донесен според мене. Ако гледаа на подолги патеки од клубот веројатно ќе го оставеа Гигс или некој што ќе крои тим барем сезона две. Вака мислам дека нема да му дадат ни први три кола фора на Мурињо од медиумски аспект внатре во клубот веројатно да. Точно со Анчелоти дури беше и лудно таква толеранција кај Абрамович :D
Фергусон беше чоек-клуб нема да се пофтори верувам никогаш, колку и да ми идеше на нерви ја признавам најдобар тренер на сите времиња, без дискусија. Тој и на пола сезона 10ти да беше никој немаше збор да му каже (буквално никој Господ беше :) ) ако шансите за тоа беа нула. Шанси во денешно време добива само Венгер БЕЗБРОЈ шанси.

Се слагам рано е, ама дискусија трпи различни мислења фала богу не сме овде да се потепаме, тепаме време ќе падне по некоја провокација јбг, форум е.
Мене само ми пречи то што грото ликови на форумов ( ти си редок случај, илимиус и уште некој) кога ќе се спомне Јунајтед од фан на друг клуб-читај Арсенал како чопор волци напаѓаат без никаква основа, како да бранат чест на невина арапка. Пример ликот погоре што незнае што е squad player, кога му ги набројуваш играчите вика пу пу неважи и уште мисли дека со 11 играчи се зема титула.

Има време ќе биде пеколна сезона годинава тоа се слагам

Прво Блекет лани му играл утакмици на ганерот за Манчестер а тој во Селтик, сега и Смолинг и Рохо ги смеша. Па не, едно 20 цм разлика у висина и 20 нијанси поцрн :icon_lol:

знаеш дека си во право кога од 10 мислењa можат да ти се фатат само за Смолинг :kuracc: :D

знаеш дека си во право кога од 10 мислењa можат да ти се фатат само за Смолинг :kuracc: :D
Не, туку тоа е факт кој доволно кажува колку си обрнал внимание на тоа што го пратиш, затоа и Ставрогин се смее :)

Интересна ви е дискусијата. Ама го зезнавте човекот. Наместо да се дебатира за наводно мизерната игра на Јунајтед, како што беше првичната идеја, Ставрогин го обрна да зборува за тоа колку не ги познавал играчите. :)

Не, туку тоа е факт кој доволно кажува колку си обрнал внимание на тоа што го пратиш, затоа и Ставрогин се смее :)

Да? ИзненаЃен сам, и увреЃен
Тие што ги набројав играа вчера? Колку од нив нема да бидат тука од септември?
Сакаш да ми кажиш дека на Мурињо не му требаат 22 играчи ќе игра со 11, 38 кола во ПЛ :eek:
Значи ротација, играчи од клупа не му требаат тие што играа вчера ќе бидат проедаени и ќе игра само со тие што се на одмор па може и 10 во прв тим ќе има.
Сериозно ми праиш муабет дека не му треба squad играчи на мурџота :cautious:

Да? ИзненаЃен сам, и увреЃен
Тие што ги набројав играа вчера? Колку од нив нема да бидат тука од септември?
Сакаш да ми кажиш дека на Мурињо не му требаат 22 играчи ќе игра со 11, 38 кола во ПЛ :eek:
Значи ротација, играчи од клупа не му требаат тие што играа вчера ќе бидат проедаени и ќе игра само со тие што се на одмор па може и 10 во прв тим ќе има.
Сериозно ми праиш муабет дека не му треба squad играчи на мурџота :cautious:

Не си ти многу бистро дете, гледам јас. Да играа вчера 6-7 играчи кои ќе бидат прва постава и уште 4-5 резерви, разбирам јас да дробиш. Ама вака кога во составот на тимот имаше не повеќе од тројца кои ќе бидат прва постава, а остатокот беа или резерви или на заминување, треба да бидеш благо ретардиран за да почнуваш некој ремет.

И да, треба да не ги препознаваш играчите. Чудо како и Погба не го виде на теренот.

Не си ти многу бистро дете, гледам јас. Да играа вчера 6-7 играчи кои же бидат прва постава и уште 4-5 резерви, разбирам јас да дробиш. Ама вака кога во составот на тимот имаше не повеќе од тројца кои ќе бидат прва постава, а остатокот беа или резерви или на заминување, треба да бидеш благо ретардиран за да почнуваш некој ремет.

И да, треба да не ги препознаваш играчите. Чудо како и Погба не го виде на теренот.
доста ти е за денеска тресење глупости

Не си ти многу бистро дете, гледам јас. Да играа вчера 6-7 играчи кои ќе бидат прва постава и уште 4-5 резерви, разбирам јас да дробиш. Ама вака кога во составот на тимот имаше не повеќе од тројца кои ќе бидат прва постава, а остатокот беа или резерви или на заминување, треба да бидеш благо ретардиран за да почнуваш некој ремет.

Некој треси глупости, ама не ќе да сум јас.

:eek:

Миxтаријан, Валенсиа, Блинд, Херера, Шо, Лингард, Мата, Бејли

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom