Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Да те поправам :)

Не сакаш да го прифатиш фактот дека Примера ни приближно не е популарна како Премиер. Освен утакмиците Реал vs Барса друго ништо нема интересно, нема никаква неизвесност, а во Премиер ништо не се знае до крај и секој викенд имаш дербиња Лестер против Јунајтед рецимо или Ливерпул против Кристал Палас.

Не сакаш да го прифатиш фактот дека Примера ни приближно не е популарна како Премиер. Освен утакмиците Реал vs Барса друго ништо нема интересно, нема никаква неизвесност, а во Премиер ништо не се знае до крај и секој викенд имаш дербиња Лестер против Јунајтед рецимо или Ливерпул против Кристал Палас.
Озбилен си со ова ?? Лестер годинава се издигнаа другиве 3 мртви екипи ... излагаат и нема кој да дадае гол завршува 0-0 и после дерби било тоа ... Тоа се гледа и во Европа еве ти пример 3 шпански клуба меѓу најдобрите 8 во ЛШ 1 англиски .. В година ќе гледаме Лестер како прима по 4-5 гола од останатите во ЛШ или пак како Вест хем не може да се пласира во групна фаза од ЛШ .. Арсенал стандарна приказна .. едино пак Сити ако успеат да се пласираат некое место погоре. Така да наскоро очекувајте да изгубите место во ЛШ бидејќи Итаљаните се многу напреднати за разлика од Ливерпул и Јунајтед.

Озбилен си со ова ?? Лестер годинава се издигнаа другиве 3 мртви екипи ... излагаат и нема кој да дадае гол завршува 0-0 и после дерби било тоа ... Тоа се гледа и во Европа еве ти пример 3 шпански клуба меѓу најдобрите 8 во ЛШ 1 англиски .. В година ќе гледаме Лестер како прима по 4-5 гола од останатите во ЛШ или пак како Вест хем не може да се пласира во групна фаза од ЛШ .. Арсенал стандарна приказна .. едино пак Сити ако успеат да се пласираат некое место погоре. Така да наскоро очекувајте да изгубите место во ЛШ бидејќи Итаљаните се многу напреднати за разлика од Ливерпул и Јунајтед.

Мене да ти кажам, уво ме боли за ЛШ, ја никад не сум уживал во некој фудбал толку како кога гледам премиер лига, и сигурен сум дека сите фанови кои навиваат за некој тим од Премиер ќе се сложат со тоа. Нема подобра лига од премиер прифатете го фактот. А иначе со дербињата се заебавав, но што знаеш може да се родат некои нови традиции:D

Мене да ти кажам, уво ме боли за ЛШ, ја никад не сум уживал во некој фудбал толку како кога гледам премиер лига, и сигурен сум дека сите фанови кои навиваат за некој тим од Премиер ќе се сложат со тоа. Нема подобра лига од премиер прифатете го фактот. А иначе со дербињата се заебавав, но што знаеш може да се родат некои нови традиции:D
Гледај снимка од Севиља - Виљареал од неделата и спореди со дербињата помеѓу Тотенхем - Евертон или слични и воочи ја разликата .

Со оглед на тоа кој се ќе игра ЛШ догодина од Премиер Лигата, мислам дека и не е многу за смеење работата.

Џабе коефициенти , од сезона 2018/2019 како што се шпекулира би се формирала Европска Супер Лига за богатите . Од Англија би влегле Сити , Јунајтед , Арсенал , Ливерпул и Челзи .

Џабе коефициенти , од сезона 2018/2019 како што се шпекулира би се формирала Европска Супер Лига за богатите . Од Англија би влегле Сити , Јунајтед , Арсенал , Ливерпул и Челзи .
Ако се случи ова гасам телевизор и фудбал не гледам веќе во животот.

Ако се случи ова гасам телевизор и фудбал не гледам веќе во животот.
Да бе ќе баталат традиција ЛШ која се игра од 55 година за да направат некоја глупава лига.

Има надеж барај аргентинско првенство, уругвај парагвај ти реков ми рече, па и португалските дербиња.
Почнаа на СК да даваат и Кинеска лига, од 10 сабајле, поарно има ли. :pos: Цел ден слободен после. :D

Инаку за 2018-19 Италијанските и Англиските екипи ќе влезат (веројатно) со скоро изедначени бодови. Така да тогаш ќе биде гола битка за 4тото место. :D А за ова супер лигава не верувам да се формира.

1) тоа што ти уживаш да гледаш премиер лига не значи дека е најсилна. затоа што ти е најинтересна не значи дека е најсилна.
2) многу јасно дека за фан на тим , најинтересна е лигата каде што тој тим се натпреварува. и пак.. тоа не значи дека таа лига е најсилна. јас сум Ливерупул фан. ПЛ не е најсилна лига
3) да , затоа мутавите италијанци со 49мина на стадион се во позиција да им одземат место во лш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom