Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Arsenal's last 6 league games vs. Chelsea:
0-1 Chelsea
0-2 Chelsea
0-0 Chelsea
0-2 Chelsea
0-6 Chelsea
0-0 Chelsea
Се немат израдвано на гол во ПЛ со нас, :X3: па ваков скор ни со Норвич нема Челзи :rolleyes:[DOUBLEPOST=1453662824][/DOUBLEPOST]
Само морада признаете дека и малце среќа имавте денес, три пати му паѓа на Куртоа топката од раце и никој не успеа да го казни тоа и да ја упика некако топката у гол.

А од друга страна оној Реми сите контри ви ги заеба откако влезе у игра.
јас очекував негативен резултат денес, и откако влезе Санчез како Челзи да играше со играч помалце ама то е, Арсенал кога игра со Челзи како олово да имат во нозете, ништо не му оди. Победа си е победа каква сака нека е, ќе беше послатка да беше за битка за титула ама и вака не е лошо.

H

HoT IcE

Гостин
Некој пред година-две бришеше профил, па пак креираше нов, а вечерта за Нова Година ќе менуваше име во Пичич, ама уште гледам дека е Хот Ајс. :confused:
Па пишав у темата да го мењам у Пичич ме одбрусија за годинава дека немало да има, кога ќе има ти за мене ургирај одма да го мењам у Пичич989 :D
Ја бар бришам без сензација..
Ај ќути си друг пат и не се мешај кај што не ти е место.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Па пишав у темата да го мењам у Пичич ме одбрусија за годинава дека немало да има, кога ќе има ти за мене ургирај одма да го мењам у Пичич989 :D
Ја бар бришам без сензација..
Ај ќути си друг пат и не се мешај кај што не ти е место.
Извини, нема да се повтори.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некој пред година-две бришеше профил, па пак креираше нов, а вечерта за Нова Година ќе менуваше име во Пичич, ама уште гледам дека е Хот Ајс. :confused:
Абе модераторе, не може мењање никови. Xd

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.801
Поени од реакции
12.186
Со нас им е следна текма, ќе не попарат :D
Нема :coffee: Ќе ги тепаме колку да ги заебиме, а после ќе изгубиме од Астон Вила и Њукасл.
Земи од тие што имаат - дај им на тие што немаат :D Не ја заборавај каузата!

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Колку шанси им се укажаа на Арсенал сезонава да избијат осамени на врвот и конечно да ја освојат лигата, сите ги пропуштија, ќе испаднат огромни лузери... :cautious:
Иди гледај вас у Шпанија како ве шлакаат не туку паламуди :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не не, дефинитивно Томи се дрогира. Зима некое лошо срање, го фура, мисли увек е у право :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Експертиве вриштат. Потегот на Венгер што го извадил Жиру бил аматерски. Па уште и дека не требало да го вадат зошто губеле 0-1.:pos:Ја гледале утакмицата, во тоа сум убеден.
Иначе Жиру до последен момент бил неизвесен за настап.
Нити ако го тепаа Челзи ќе беа шампиони, ниту пак сега се шампиони. 38 кола се играт. Во мај ќе се види што и како.
Муабети нон-стоп после секое коло. Против Сити покажале, денес не покажале.

Лестер чемпионс.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Експертиве вриштат. Потегот на Венгер што го извадил Жиру бил аматерски. Па уште и дека не требало да го вадат зошто губеле 0-1.:pos:Ја гледале утакмицата, во тоа сум убеден.
Иначе Жиру до последен момент бил неизвесен за настап.
Нити ако го тепаа Челзи ќе беа шампиони, ниту пак сега се шампиони. 38 кола се играт. Во мај ќе се види што и како.
Муабети нон-стоп после секое коло. Против Сити покажале, денес не покажале.

Лестер чемпионс.
Ти жив си бил :D

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.906
Поени од реакции
6.200
"Во Мај ќе се знае кој ќе освои Премиер Лига" е исто како и "Во Април на предвремени избори ќе се знае кој ќе биде на власт"

Народот ќе одлучи за тоа.... :rolleyes:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.603
Абе лестер ќе освојат ало што кур се дешава со лигава смрдена?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom