Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Нема шо да заебам мајче..и мене ми е криво што вака испадна натпреварот ама од друга страна очекувано беше дека Арсенал нема да победи бидејќи кога ќе дојди битен натпревар нормално е за нив да кикснат или да одиграат слабо..јас разбирам да немаат квалитет ,разбирам да имаат еден куп повредени играчи,разбирам да играат со играч помалку бидејќи така се хендикепирани..ама ова е Арсенал..тие сите коцки на светот да му се поклопени пак ќе кикснеа,бидејќи немаат победнички капацитет,немаат инает и цврстина во нив...екипа составена од мекуши како Метерсакер,Кошчелни,Монреал,Артета,Озил,Жиру,Рамзи,Гибс...неможи да биди победничка а камоли да освои шампионска титула..фудбалот не е балет и е игра за мажи.....Венгер нека се огледа малце на Диего Симеоне и на Атлетико Мадрид ако сака да направи тим а не мочковци..@Џони Вајсмилер сега мајче ќе ми заебеш, знаеме![]()
Штета што Сити се исто така отепани,додека Јунајтед и Челзи не знаат кај тераат иначе Арсенал ќе беа далеку од титулата..нивната моментална позиција се одразува на тоа што другите екипи се за никаде а не дека ова година го имаат Чех или којзнае колку напреднале...кога ќе испаднат во битката за титулата тогаш ќе го видите Арсенал сите како победува со леснотија и ги реди победите кои ионака нема да му значат ништо[DOUBLEPOST=1453659072][/DOUBLEPOST]
Не сум бил единствениот што размислува истоАрсенал е поим за лузерски менталитет у фудбал