Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Џони Вајсмилер сега мајче ќе ми заебеш, знаеме :D
Нема шо да заебам мајче..и мене ми е криво што вака испадна натпреварот ама од друга страна очекувано беше дека Арсенал нема да победи бидејќи кога ќе дојди битен натпревар нормално е за нив да кикснат или да одиграат слабо..јас разбирам да немаат квалитет ,разбирам да имаат еден куп повредени играчи,разбирам да играат со играч помалку бидејќи така се хендикепирани..ама ова е Арсенал..тие сите коцки на светот да му се поклопени пак ќе кикснеа,бидејќи немаат победнички капацитет,немаат инает и цврстина во нив...екипа составена од мекуши како Метерсакер,Кошчелни,Монреал,Артета,Озил,Жиру,Рамзи,Гибс...неможи да биди победничка а камоли да освои шампионска титула..фудбалот не е балет и е игра за мажи.....Венгер нека се огледа малце на Диего Симеоне и на Атлетико Мадрид ако сака да направи тим а не мочковци..

Штета што Сити се исто така отепани,додека Јунајтед и Челзи не знаат кај тераат иначе Арсенал ќе беа далеку од титулата..нивната моментална позиција се одразува на тоа што другите екипи се за никаде а не дека ова година го имаат Чех или којзнае колку напреднале...кога ќе испаднат во битката за титулата тогаш ќе го видите Арсенал сите како победува со леснотија и ги реди победите кои ионака нема да му значат ништо[DOUBLEPOST=1453659072][/DOUBLEPOST]
Арсенал е поим за лузерски менталитет у фудбал
Не сум бил единствениот што размислува исто

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Нема шо да заебам мајче..и мене ми е криво што вака испадна натпреварот ама од друга страна очекувано беше дека Арсенал нема да победи бидејќи кога ќе дојди битен натпревар нормално е за нив да кикснат или да одиграат слабо..јас разбирам да немаат квалитет ,разбирам да имаат еден куп повредени играчи,разбирам да играат со играч помалку бидејќи така се хендикепирани..ама ова е Арсенал..тие сите коцки на светот да му се поклопени пак ќе кикснеа,бидејќи немаат победнички капацитет,немаат инает и цврстина во нив...екипа составена од мекуши како Метерсакер,Кошчелни,Монреал,Артета,Озил,Жиру,Рамзи,Гибс...неможи да биди победничка а камоли да освои шампионска титула..фудбалот не е балет и е игра за мажи.....Венгер нека се огледа малце на Диего Симеоне и на Атлетико Мадрид ако сака да направи тим а не мочковци..

Штета што Сити се исто така отепани,додека Јунајтед и Челзи не знаат кај тераат иначе Арсенал ќе беа далеку од титулата..нивната моментална позиција се одразува на тоа што другите екипи се за никаде а не дека ова година го имаат Чех или којзнае колку напреднале...кога ќе испаднат во битката за титулата тогаш ќе го видите Арсенал сите како победува со леснотија и ги реди победите кои ионака нема да му значат ништо[DOUBLEPOST=1453659072][/DOUBLEPOST]

Не сум бил единствениот што размислува исто
Е сега е реален муабет ова. И не ми се заканвај поќе во Манаки, ако сакаш. :D :D Немав многу Хајнекен манато, иначе.... :))))))))

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Пошто не е интерсно секоја година да освојува Јунајтед ПЛ, форца Мамузи...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.731
Како излегоа челзијашиве наеднаш од дупка, 5 месеци никаде ги немаше. :)
Цело време сме тука ние, не заебавај.

Него, дури и јас верував во Арсенал натпреваров... Верував дека конечно ќе изиграат како што треба, кога е највеќе потребно. Ама пак ништо. Над 580 минути се без гол против Челзи во ПЛ, натпреваров за малце немаше ни шут да имаат во рамки на гол. На 0-0 го вади напаѓачот Венгер. Единствената надеж некако да направат нешто од прекин или со нафрлени топки. Волкот и Кемпбел нека си трчкаат колку сакаат. Коста повреден им играше.

И сега да ги прашам, уште е битна победата во Комјунити Шилд или подобро ќе беше бар бод да извадат против Челзи сезонава? :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Си ги напиша рефератот за денеска?

Се собрале навивачи на Интер и Валенсија прикаски за менталитет ми кажуваат.
Интер и Валенсија немаат екипи ниту квалитет за да се борат за нешто повеќе..тие кога имале квалитет и кога биле фактор сепак освојувале и постигнувале успеси...оваа структура на Арсенал има квалитет ама му фали нешто сигурно..неможи повеќе од 10 години во контиунитет да се случува истото со Арсенал..неможи кога ќе дојди битен натпревар да ги туркаат гаќите а во натпреварите каде победата не му значи ништо тогаш да газат...

Ова размислување ми е веќе со години и Арсенал ми делува како најпредвлидлива екипа во Англија кога се работи за типување на резултати бидејќи едноставно се такви односно Венгер го има вградено тој концепт..како екипа створена за забава и пријателски натпревари

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Фламини виното , колку бил постар бил подобар , самопрогласеното вино :pos::pos::pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Цело време сме тука ние, не заебавај.

Него, дури и јас верував во Арсенал натпреваров... Верував дека конечно ќе изиграат како што треба, кога е највеќе потребно. Ама пак ништо. Над 580 минути се без гол против Челзи во ПЛ, натпреваров за малце немаше ни шут да имаат во рамки на гол. На 0-0 го вади напаѓачот Венгер. Единствената надеж некако да направат нешто од прекин или со нафрлени топки. Волкот и Кемпбел нека си трчкаат колку сакаат. Коста повреден им играше.

И сега да ги прашам, уште е битна победата во Комјунити Шилд или подобро ќе беше бар бод да извадат против Челзи сезонава? :D
У мај ќе се покаже дали бил битен бодот или не, а победата и трофејот во Комјунити си стојат, а и не гледам некоја поврзаност меѓу таа и другите утакмици.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Е сега е реален муабет ова. И не ми се заканвај поќе во Манаки, ако сакаш. :D :D Немав многу Хајнекен манато, иначе.... :))))))))
Не бе синка не сум насилник јас,сакав само да се посмееме малце :D..сепак се работи само за фудбал..ене вреѓајги Интер колку сакаш на мене ионака нема да допри фала богу :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.445
Поени од реакции
6.120
Утакмицава ќе ја запамтам по грдата фризура на Фабрегас кој требит да ојт кај фризерот и да си ги побарат парите назад.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Интер и Валенсија немаат екипи ниту квалитет за да се борат за нешто повеќе..тие кога имале квалитет и кога биле фактор сепак освојувале и постигнувале успеси...оваа структура на Арсенал има квалитет ама му фали нешто сигурно..неможи повеќе од 10 години во контиунитет да се случува истото со Арсенал..неможи кога ќе дојди битен натпревар да ги туркаат гаќите а во натпреварите каде победата не му значи ништо тогаш да газат...

Ова размислување ми е веќе со години и Арсенал ми делува како најпредвлидлива екипа во Англија кога се работи за типување на резултати бидејќи едноставно се такви односно Венгер го има вградено тој концепт..како екипа створена за забава и пријателски натпревари
Арсенал 10 години крпеше тим безпари, у 10 години ли бевме поквалитетен тим од Интер, не заебавај и тоа у времето кога сите конкуренти трошеа на играчи како ненормални. И сега иако е подобар тимот, односно со поквалитетни играчи има еден куп дупки, па ебаниот фламини земан за беспари од милан игра во средниот ред, Мертесакер го видовме денес и неговиот „квалитет“.

Ниту е Арсенал највкалитетен тим во лигата, ниту е главен фаворит за титулата, али со формата што ја прикажува и Сити ништо не е исклучено, но тешко, многу тешко, впрочем ја тоа го кажував со месеци наназад, други пишуваат тука дека Арсенал е фавофит, не фанови на Арсенал.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
ќе биде хјумилиешн за англиски фудбал лечестер да освојат премиер лига.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.735
Поени од реакции
12.787
ќе биде хјумилиешн за англиски фудбал лечестер да освојат премиер лига.
Ќе биде многу потребен wake-up call за лигава, не посрамување. Ако не се свестат за брзо Англичаниве со тоа парите нивни, лигава ќе падне пониско од Сери Ја А

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.731
Cesc Fabregas walks off the pitch applauding Arsenal fans abusing him and patting the Chelsea badge on his chest :cuc:

:cuc:
Ни малце респект не му покажаа ни лани, ни сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom