- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.525
- Поени од реакции
- 2.380
Утре мислам дека и официјално ќе ги претстават бројките на играчите,или денеска беше тоа?!
Си нарача дрес или фати воз до Манчестер да си земеш?
Порачан е, се надевам до вторник најкасно среда до 12ч да стигне, ако не..ќе го чекам дури во МКСи нарача дрес или фати воз до Манчестер да си земеш?![]()
Ако по некоја случајност дојде Ибра кај нас.. жими тасета што ќе освојат лига.Овој Ди Марија испадна најголема пичка што играл кај нас до сега. Ме разочара до крај, го сметав за упорен човек и голем борец, а се откажа после само една лоша сезона. Јок нека стане, искрено од една страна малце мака ми е што не успеа кај нас...но од друга страна ми е сеедно што заминува, бидејќи секако лани двете најдобри серии ги фативме без него во составот и како одминуваше сеозната се понезаинтересиран изгледаше на терен. Нека му е со среќа во ПСЖ, ваљда ќе си освои титула во првенството во кое немаат конкуренција, па ако го исполнува тоа жив и здрав нека е.
Би сакал само да земавме некој поспремен играч од Пердо како негова замена.![]()
Ефтино...клај линк, ова мора да е некој нов продавачБреј колко има да се најдат за мал фудбал...
700 денари парче...