Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, мислев на достапни напаѓачи :D

Нема. Сериозно нема достапни такви напаѓачи што ќе дојде и ќе ти гарантира 20+ гола у ПЛ.

Последен за кој се заебавме а кој беше достапен беше Суарез.

За сите други треба да искешираш многу пошто се главни напаѓачи во нивните екипи. Не сме ние Тотенхем па да фукнеме 30 милиони за солдадовци или негредовци :D[DOUBLEPOST=1440067969][/DOUBLEPOST]А да имаше такви напаѓачи и Јунајтед ќе купеше еден :D

Sunderland’s own shirt sponsor, Dafabet, have #SAFC as the odds-on favourites to be relegated
после толку среќа низ годините мислам дека оваа година нема кај да бега Сандерленд, му се смешка втора лига од сега

Мене Отаменди па ич не ми е по мерак. Не велам дека не е или нема да биде страшен играч, меѓутоа ми делува како некој што една утакмица ја игра 10/10 а другата прави црвен картон за глупост. Исто и на Копа имаше проблем со Чилеанците, Санчез и уште еден не ми текнува кој беше, го извртеа 3-4 пати кога имаа иницијатива.

Компани, Јаја и Агуеро се скелетот на Сити но првиот и третиот се многу склони на повреди. Ако тие им останат здрави, тешко нас, овие останативе се убав декор :)

Поздрави го :D
Види според на репрезентативни утакмици е полесно да извртиш некој не се толку познаваат,не де воиграни ама АКО се вклопи во Сити а знаеме каква одбрана се игра у ПЛ мислам дека ќе биде страшен.
И ако дојде и Де Брујн како што кажа некој нека им ја дадат титулата :))

http://off.net.mk/offside/navivachi/holmedsale-fanatics-edinstvenata-ultras-grupa-vo-premier-ligata

За навивачите на Палас, заради нив и почна да ми се допаѓа клубот. Колку само фалат вакви ултраси на стадионите во Англија. Не е битно дали ги сакаш или не ваквите навивачи ама без нив нема атмосфера.
Ова го зборев пред некој ден кога гледавме со друштво.
Ги обожавам :D

http://off.net.mk/offside/navivachi/holmedsale-fanatics-edinstvenata-ultras-grupa-vo-premier-ligata

За навивачите на Палас, заради нив и почна да ми се допаѓа клубот. Колку само фалат вакви ултраси на стадионите во Англија. Не е битно дали ги сакаш или не ваквите навивачи ама без нив нема атмосфера.

Немам време да ја прочитам целата статија, али лани и Телеграф ги стави како место на кое најмногу може да се почувствува атмосферата, и мислам дека беа најгласен стадион. Секоја чест.

The Spaniard arrives as a highly coveted winger who can also play as a central striker.
:toe:

некако мн потценет ми е педро, ама може да има одлична сезона.

Колку ќе биде убаво кога ќе сфатите дека сте згрешиле за Педро, посебно овие од Јунајтед :X3:

post-16926-1334082575.jpg

2 down, 1 to go :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom