Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не заебавајте, иам респект кон Брус, ама Њукасл си е ПЛ екипа, сигурен сум дека ќе направат промени на лето. Кој курац е Хал Сити, клоцата и во Чемпионшип, доволно се Борнмут, па и овие Вотфорд.

клајте си одсега пари на Хал со Јунајтед :D

Не заебавајте, иам респект кон Брус, ама Њукасл си е ПЛ екипа, сигурен сум дека ќе направат промени на лето. Кој курац е Хал Сити, клоцата и во Чемпионшип, доволно се Борнмут, па и овие Вотфорд.
Се е тоа во ред, Њукасл екипа со историја, долги години во ПЛ, ама сезонава Хал не заслужи да испадне. Кој курац и историја и све кога се мизерии невидени. Убаво вика Фросе, нека го цицнат па нека прават еден рестарт.

Се е тоа во ред, Њукасл екипа со историја, долги години во ПЛ, ама сезонава Хал не заслужи да испадне. Кој курац и историја и све кога се мизерии невидени. Убаво вика Фросе, нека го цицнат па нека прават еден рестарт.

Или рестарт, или може никогаш повеќе да не ги видиш во Премиер лигата.

Која е болна.

Борнмут во ПЛ, Њукасл (very можно) во втора лига.

Strange days.

Или рестарт, или може никогаш повеќе да не ги видиш во Премиер лигата.

Која е болна.

Борнмут во ПЛ, Њукасл (very можно) во втора лига.

Strange days.
Чудно е стварно за овие, али на многумина им станаа баш симпа екипа, буквално од нигде никаде искочија и се живо испотепаа. :D
Мислам дека се екипа со најмногу удари во рамки на гол од сите дивизии во Англија.

Raheem Sterling’s agent has said the player will not sign a new contract from Liverpool even if he is offered £900,000-per week, as well as describing Jamie Carragher as a “k**b” in a furious outburst.

:pos:
[DOUBLEPOST=1432206057][/DOUBLEPOST]@Mojso да не е Карагер уствари? :icon_lol:

Ward said Sterling would not move to Real Madrid, Barcelona or Bayern Munich, and suggested Chelsea or Manchester City were the most likely destinations.

He added: “I am not worried. Worried is making a decision not knowing what is going to happen. Every Premier League club will make a bid for him.”

Сам им се пушта бе. :D

Колку сакам да се испуфа Стерлингов.

Raheem Sterling’s agent has said the player will not sign a new contract from Liverpool even if he is offered £900,000-per week, as well as describing Jamie Carragher as a “k**b” in a furious outburst.

:pos:
[DOUBLEPOST=1432206057][/DOUBLEPOST]@Mojso да не е Карагер уствари? :icon_lol:

Ја сум uneducated knob. Има разлика :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom