Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Значи ако размислиме со ладни глави, доаѓаме до тоа дека Стерлинг не можеше да покаже нешто многу повеќе во овие околности, во кои што се одвиваше сезоната на Ливерпул.[DOUBLEPOST=1432126188][/DOUBLEPOST]
Јас разбирам ама можеме ние само да претпоставуваме дали е до пари, дали е до титули, дали е тоа зошто мисли дека е господ што оди по земја. Муабетот е дека никаде нема кажано дека оди за пари.
Добро бе брат зошто го правдаш зошто бараш утеха ебате ко жена кога ќе и раскинат ? Да не си оди од ливерпул зошто не му чини ? Ебате куртонот ако си оди од тимот кај што стана играч после една лоша сезона.А кога ќе видиш у задњиве 5-6 години ова на Ливерпул не е лоша сезона, туку просечна.Токму ова ти што го викаш дека не може сам да напраи ништо не го прави посебен играч туку зависи од други ѕвезда покрај кои ќе има простор. СО самото тоа овој играч нема простор да бара пари,друг клуб,титули итн.Јас вака гледам на работите.Ти ако мислиш дека Стерлинг е оформен играч тогаш не знам што да кажам

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.786
Значи ако размислиме со ладни глави, доаѓаме до тоа дека Стерлинг не можеше да покаже нешто многу повеќе во овие околности, во кои што се одвиваше сезоната на Ливерпул.
Тоа е твое мислење.

Зборам конкретно за првите сезони на двајцата.
Кејн блесна со Ериксен и Чадли.
стерлинг со суарез и здрав стариџ.

Кејн е многу поголем индивидуалец од стерлинг, и многу повеќе може сам да направи. Убеден сум дека ке има многу подобра форма од стерлинг во втората сезона.

Пак ке се навратиме на почетното. Мој став е дека ако сакаш да има таков хајп кој има за стерлинг моментално, треба да го оправдуваш тоа и кога тимот не ти игра добро, и кога немаш поддршка од останатите.
Ми иде на ум ланската сезона на Де Геа, али, пак ке се вратиме на моментот, време поминато во ПЛ.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пеџа сто пати кажа дека не го смета за оформен играч Стерлинг.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро бе брат зошто го правдаш зошто бараш утеха ебате ко жена кога ќе и раскинат ? Да не си оди од ливерпул зошто не му чини ? Ебате куртонот ако си оди од тимот кај што стана играч после една лоша сезона.А кога ќе видиш у задњиве 5-6 години ова на Ливерпул не е лоша сезона, туку просечна.Токму ова ти што го викаш дека не може сам да напраи ништо не го прави посебен играч туку зависи од други ѕвезда покрај кои ќе има простор. СО самото тоа овој играч нема простор да бара пари,друг клуб,титули итн.Јас вака гледам на работите.Ти ако мислиш дека Стерлинг е оформен играч тогаш не знам што да кажам
Не го правдам. Бев прв на форумов што го поддржа за тоа што јавно кажа дека сака трофеи да освојува. Неговите постапки после што следеа не се во ред. После интервјуто падна во була, се изгуби скроз.
Нема простор да бара, во ред ама дали ако побара ќе добие?
Ќе добие, нормално. Затоа мислам дека треба и сакам Ливерпул да го задржи.

Не знам каде реков дека Стерлинг со две сезони позади него е оформен играч.
Не ме читаш :)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Пеџа сто пати кажа дека не го смета за оформен играч Стерлинг.

Не брат ме нервира зошто едно збориме на фејсче , а тука доаѓа и го брани.Гниди ко Ван Перси,Тевез,Стерлинг(ако си отиде), Руни ( иако го обожавам, гнида класична што сакаше да си отиде за пари) НЕ ПОСТОЈАТ. ТОа се тие пичка играчи брат што не заслужуваат дискусија ни на форумов.И затоа брат Англија пати и никад нема да имаат репрезентација.ЗОшто вакви уфилмани копилиња ко Стерлинг и Велбек се понашаат ко да имаат 500 гола 3 светски и 5 лига шампиони, а тој сиротиот изиграл една сезона на грб на Суарез.Марш од тука ајде ти ебам играчите посрани[DOUBLEPOST=1432126829][/DOUBLEPOST]
Не го правдам. Бев прв на форумов што го поддржа за тоа што јавно кажа дека сака трофеи да освојува. Неговите постапки после што следеа не се во ред. После интервјуто падна во була, се изгуби скроз.
Нема простор да бара, во ред ама дали ако побара ќе добие?
Ќе добие, нормално. Затоа мислам дека треба и сакам Ливерпул да го задржи.

Не знам каде реков дека Стерлинг со две сезони позади него е оформен играч.
Не ме читаш :)

Да му се посерам на модерниот фудбал кога талентите треба со огромни пари да ги задржуваш а за нив Гатузо моментално е Меси.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа е твое мислење.
Не сум сигурен, ќе проверам и ќе ти пишам ама сезонава мислам дека има 14 гола и 10 аситенции што (исто и за ова не сум баш сигурен) ако се соберат асистенции и голови, ни е најдобар играч.

Ќе проверам, ќе ти пишам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не брат ме нервира зошто едно збориме на фејсче , а тука доаѓа и го брани.Гниди ко Ван Перси,Тевез,Стерлинг(ако си отиде), Руни ( иако го обожавам, гнида класична што сакаше да си отиде за пари) НЕ ПОСТОЈАТ. ТОа се тие пичка играчи брат што не заслужуваат дискусија ни на форумов.И затоа брат Англија пати и никад нема да имаат репрезентација.ЗОшто вакви уфилмани копилиња ко Стерлинг и Велбек се понашаат ко да имаат 500 гола 3 светски и 5 лига шампиони, а тој сиротиот изиграл една сезона на грб на Суарез.Марш од тука ајде ти ебам играчите посрани[DOUBLEPOST=1432126829][/DOUBLEPOST]

Да му се посерам на модерниот фудбал кога талентите треба со огромни пари да ги задржуваш а за нив Гатузо моментално е Меси.
Па нормално дека ќе го брани пред целокупната јавност.
Да не сакаш да го руга и него и цел Ливерпул па да му се сити видоку со малите букви.
:D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Јас тоа и во фан клуб кај вас го пишав пред неколку месеци, кога дискутиравме за „заљубените“ во клубот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.786
7 гола има у ПЛ.

Вчера ме зачуди фактот дека стиви џи е најдобар стрелец со 12 гола...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ќе најде одговор на сите одговори.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е ништо сложено за да се согледа, типчето си накалеми притисок со кој е јасно дека не може да се носи. Треба да имаш гз да се буниш и да тераш правда против клуб + навивачи. Неговиот бунт и незадоволство дека Пул е слаб играч на пазарот за време на трансфер периодите ќе му беше оправдано ако сезонава ја завршеше со 10-15 асистенции и уште толку голови. Тогаш мислам дека и навивачите на Ливерпул сами ќе го однесеа на грб каде и да ќе одбереше да ја продолжи кариерата.

Ама по ваква слаба сезона тој само покажа дека е како што вели комшијава недовршен играч, се` уште е талент и има уште многу за зреење. Ајде кажете клуб посилен од моменталниов Ливерпул каде што Стерлинг со овој прогрес во минус оваа сезона би имал минутажа за да се развива како играч. Сити? Челзи? Реал? Манчестер? Барса? Баерн? Тој еден договор дозволи да му го одземе вниманието од фудбалот, замислете лоша утакмица да има или да утне зицер на дерби или во ЛШ. Мајката ќе му се подере:lolzz: На негова возраст не е поентата само замини некаде и греј клупа. Треба да игра редовно. Вака набрзинка промислено, само во Тотенхем може да е стартер и да игра фул минутажа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom