Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Не заебавајте, иам респект кон Брус, ама Њукасл си е ПЛ екипа, сигурен сум дека ќе направат промени на лето. Кој курац е Хал Сити, клоцата и во Чемпионшип, доволно се Борнмут, па и овие Вотфорд.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
клајте си одсега пари на Хал со Јунајтед :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.561
Не заебавајте, иам респект кон Брус, ама Њукасл си е ПЛ екипа, сигурен сум дека ќе направат промени на лето. Кој курац е Хал Сити, клоцата и во Чемпионшип, доволно се Борнмут, па и овие Вотфорд.
Се е тоа во ред, Њукасл екипа со историја, долги години во ПЛ, ама сезонава Хал не заслужи да испадне. Кој курац и историја и све кога се мизерии невидени. Убаво вика Фросе, нека го цицнат па нека прават еден рестарт.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Се е тоа во ред, Њукасл екипа со историја, долги години во ПЛ, ама сезонава Хал не заслужи да испадне. Кој курац и историја и све кога се мизерии невидени. Убаво вика Фросе, нека го цицнат па нека прават еден рестарт.
Или рестарт, или може никогаш повеќе да не ги видиш во Премиер лигата.

Која е болна.

Борнмут во ПЛ, Њукасл (very можно) во втора лига.

Strange days.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.561
Или рестарт, или може никогаш повеќе да не ги видиш во Премиер лигата.

Која е болна.

Борнмут во ПЛ, Њукасл (very можно) во втора лига.

Strange days.
Чудно е стварно за овие, али на многумина им станаа баш симпа екипа, буквално од нигде никаде искочија и се живо испотепаа. :D
Мислам дека се екипа со најмногу удари во рамки на гол од сите дивизии во Англија.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Raheem Sterling’s agent has said the player will not sign a new contract from Liverpool even if he is offered £900,000-per week, as well as describing Jamie Carragher as a “k**b” in a furious outburst.

:pos:
[DOUBLEPOST=1432206057][/DOUBLEPOST]@Mojso да не е Карагер уствари? :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ward said Sterling would not move to Real Madrid, Barcelona or Bayern Munich, and suggested Chelsea or Manchester City were the most likely destinations.

He added: “I am not worried. Worried is making a decision not knowing what is going to happen. Every Premier League club will make a bid for him.”

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Сам им се пушта бе. :D

Колку сакам да се испуфа Стерлингов.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Raheem Sterling’s agent has said the player will not sign a new contract from Liverpool even if he is offered £900,000-per week, as well as describing Jamie Carragher as a “k**b” in a furious outburst.

:pos:
[DOUBLEPOST=1432206057][/DOUBLEPOST]@Mojso да не е Карагер уствари? :icon_lol:
Ја сум uneducated knob. Има разлика :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom