Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Видете го аФторот кој ја напишал статијата, клик на неговото име, една статија, само таа. На Гугл нема никаков Percival Scope, башка некој да се вика и презива вака :icon_lol:

Фрос, мислам дека името на авторот е извадено од https://www.periscope.tv/, името на апликацијата.
Впрочем, статијата првично ја објавија на 31 Март.
Плус, мислам дека не би се зезале со фирмава за стрим, може и да ги тужат, кој знае колку души ке ја платат/спуштат апликацијата за да го гледаат тоа.

Али сега кога прочитав за ова дека капитените викале дека нема да пцујат, ми внесе и мене сомнеж...

Фрос, мислам дека името на авторот е извадено од https://www.periscope.tv/, името на апликацијата.
Впрочем, статијата првично ја објавија на 31 Март.
Плус, мислам дека не би се зезале со фирмава за стрим, може и да ги тужат, кој знае колку души ке ја платат/спуштат апликацијата за да го гледаат тоа.

Али сега кога прочитав за ова дека капитените викале дека нема да пцујат, ми внесе и мене сомнеж...
Што знам, не викам не ама мене ми стана многу сомнително кога прочитав судијата ќе свирел во ходник :lolzz: Апликацијава мислам бесплатна е, можда и платиле на ДМ да ги подрекламираат малце. А и новинари како Киген, Лејдимен и останатите што имаат врски не би испуштиле ваква ексклузива.

Еве ги номинациите за месец Март
11080671_10153784888052814_8593181620678385968_o.jpg

11083688_10153784881077814_7766754948496622943_o.jpg

Жиру и Венга.

Венгер 3 победи, гол разлика 7:2, против Њукасл, КПР и Вест Хем
Ван Гал 3 победи, гол разлика 6:1, победи против Тотенхем, ливерпул, Вест Хем...

Жиру за играч без конкуренција, а за коуч или гал или Венгер

Ама да не се караме сега, нели најтежок распоред викавте, ова она, се знае дека дуото за месец март треба да е Фелаини - Ван Гал ;)

Стерлинг бе :facepalm: што е битно коа му нудат, се пореметија скрос фудбалериве.

Венгер 3 победи, гол разлика 7:2, против Њукасл, КПР и Вест Хем
Ван Гал 3 победи, гол разлика 6:1, победи против Тотенхем, ливерпул, Вест Хем...
Everton 2-0 gi zaboravi.
Giroud strelec na site natprevari i toa prviot gol na natprevarot :D 5 gola vkupno i edna asistencija :D

Ама да не се караме сега, нели најтежок распоред викавте, ова она, се знае дека дуото за месец март треба да е Фелаини - Ван Гал ;)

Стерлинг бе :facepalm: што е битно коа му нудат, се пореметија скрос фудбалериве.

Реален си е бе Фрос. Не му е за пари, за трофеи му е. Сака да оди на место каде што ќе освојува. Ако самиот процени дека во Ливерпул нема простор за такво нешто, ќе оди во друг клуб...

Сурово ама реално.

Пред неколку години читав нешто демек бил фан на Јунајтед. Ама не знам колку е точно.

А ова со платата испаѓа баш како што мислев, сака да си оди човекот. Затоа имаше трачеви дека би одбил и 180к.
Неутрално (колку што можам :D) гледано мислам нема да се осети многу неговото заминување со оглед на тоа што созрева Ајб, а од тоа што видов сезонава има голем потенцијал и во него. Затоа сметам дека најпаметно за Ливерпул ќе е да го продаде за некоја солена сума и да инвестира на позиции кои што се критични (шпиц, мидфилдер и десен бек). Разбирам никој не сака да изгуби вундер кид ама со сила убавина не бидува. Подобро профитирај и вложи ги парите во други играчи отколку да го изгубиш за сезона-две за кило семки и да отиде во некој ривал (читај Јунајтед ако е точна првата моја реченица :D).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom