Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Зато ќе ни се одмазди Ди Матео на Гелзенкирхен :icon_mrgr:
Нормално како фанови на Челзи најпоќе го обожаваме Мурињо, став,изјави,тактика..
Ама Ди Матео засекогаш ќе го памтиме со титулата во ЛШ

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Paul Scholes believes Jack Wilshere has developed into England ’s best player, because “the penny has dropped” with the ‪#‎Arsenal‬ midfielder.

“I thought Jack Wilshere had two very good games for England during the last week,” he wrote in the Independent . “I would go one step
further than that and say that, at the moment, Wilshere is England’s best player."
Ауч?

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Мене повеќе ми личи како намера на англичаните да му дадат мотив повеќе, за да го направи тој долго очекуван фудбалски чекор и конечно да прерасне во класа играч од среден ред, лидер на тимот како Лампард или Џерард или самиот Сколс што беше... И не за џабе е избран баш Сколс за ваков коментар. На англичаните им фали среден играч кој ќе биде предводник на средниот ред по пензионирањето на горенаведените. А дека навистина заслужил толку пофални критики па баш и од Сколс, со своите просечни игри незнам баш, не сум го видел да направи нешто конкретно во последно време освен што пушеше цигари де...

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Што ружен народ се ова "Британциве" свака им част, едино дроновиве од комшии се бетер

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.892
Поени од реакции
21.825
Кој фактор е Сколс?
ha ha
Најјак плеј на сфи времиња, барем на остроф. Позната ми е една изјава на Зидана, прашале га како е да се биде најјак плејмејкер у сфет, кажаја неам појма, прашајте га Сколса : )

A што, уменички лизгач нешто као демек добар а?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ha ha
Најјак плеј на сфи времиња, барем на остроф. Позната ми е една изјава на Зидана, прашале га како е да се биде најјак плејмејкер у сфет, кажаја неам појма, прашајте га Сколса : )

A што, уменички лизгач нешто као демек добар а?
Аааа чим Зидан кажал готово :)

R

red.devil

Гостин
Да бе, да не се потсетиме Пеле за колку/какви играчи има кажано дека се најдобри...
Не беше лошото Пеле кога ќе кажеше кои се најдобри, туку кои ќе бидат. :)
Му нема погодено кариера на еден едиствен играч, до толку "лоша" уста има човекот.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.892
Поени од реакции
21.825
Аааа чим Зидан кажал готово :)
Да бе, да не се потсетиме Пеле за колку/какви играчи има кажано дека се најдобри...
E кој ви кур и на двоицата :icon_mrgr:
Па ако сте за Ливерпул и дремете цел живот без домаќу титулу, бидете малце објективни и признајте дека Сколс > Лампс, СтивиЏи и остала багра...
Такфи пасови и мајка природа и дедо госпо неможе да ги изнафрља како што може Полси Сколси.
Снајперист, волејаш,радник, праааф радник на терен, пчела која зуи тереном, најјаки корнери,
центаршутеви, волеи ис прве, фторе... Ае признајте, ју кен дует ; )

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
E кој ви кур и на двоицата :icon_mrgr:
Па ако сте за Ливерпул и дремете цел живот без домаќу титулу, бидете малце објективни и признајте дека Сколс > Лампс, СтивиЏи и остала багра...
Такфи пасови и мајка природа и дедо госпо неможе да ги изнафрља како што може Полси Сколси.
Снајперист, волејаш,радник, праааф радник на терен, пчела која зуи тереном, најјаки корнери,
центаршутеви, волеи ис прве, фторе... Ае признајте, ју кен дует ; )
Јас не знам тебе кој ти е кур, кога веќе спомињаме полови органи, нели?

Кој направи споредба на играчите?
Чисто коментарот беше дека колку и да бил добар играч, не значи дека е во право ако каже дека некој друг играч е најдобар, добар, лош, не го бива или го бива.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom