Ауч?Paul Scholes believes Jack Wilshere has developed into England ’s best player, because “the penny has dropped” with the #Arsenal midfielder.
“I thought Jack Wilshere had two very good games for England during the last week,” he wrote in the Independent . “I would go one step
further than that and say that, at the moment, Wilshere is England’s best player."
Мене повеќе ми личи како намера на англичаните да му дадат мотив повеќе, за да го направи тој долго очекуван фудбалски чекор и конечно да прерасне во класа играч од среден ред, лидер на тимот како Лампард или Џерард или самиот Сколс што беше... И не за џабе е избран баш Сколс за ваков коментар. На англичаните им фали среден играч кој ќе биде предводник на средниот ред по пензионирањето на горенаведените. А дека навистина заслужил толку пофални критики па баш и од Сколс, со своите просечни игри незнам баш, не сум го видел да направи нешто конкретно во последно време освен што пушеше цигари де...Ауч?
Кој фактор е Сколс?Ауч?
ha haКој фактор е Сколс?
Аааа чим Зидан кажал готовоha ha
Најјак плеј на сфи времиња, барем на остроф. Позната ми е една изјава на Зидана, прашале га како е да се биде најјак плејмејкер у сфет, кажаја неам појма, прашајте га Сколса : )
A што, уменички лизгач нешто као демек добар а?
Не беше лошото Пеле кога ќе кажеше кои се најдобри, туку кои ќе бидат.Да бе, да не се потсетиме Пеле за колку/какви играчи има кажано дека се најдобри...
Аааа чим Зидан кажал готово
E кој ви кур и на двоицатаДа бе, да не се потсетиме Пеле за колку/какви играчи има кажано дека се најдобри...
Јас не знам тебе кој ти е кур, кога веќе спомињаме полови органи, нели?E кој ви кур и на двоицата
Па ако сте за Ливерпул и дремете цел живот без домаќу титулу, бидете малце објективни и признајте дека Сколс > Лампс, СтивиЏи и остала багра...
Такфи пасови и мајка природа и дедо госпо неможе да ги изнафрља како што може Полси Сколси.
Снајперист, волејаш,радник, праааф радник на терен, пчела која зуи тереном, најјаки корнери,
центаршутеви, волеи ис прве, фторе... Ае признајте, ју кен дует ; )