Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Другар не деградирам никаков успех, наврати се на моите постови никаде не пишав дека Дрогба бил лош играч, само тврдам дека Анри беше подобар играч од Дрогба.

Не ме цитирајте повеќе со глупи муабети.
Отишла Црвенкапа кај баба и во Тетово и чукнала на врата.Кога што да види на врата излага волкот и она таква цела потресена :
- Волку каде е баба ?
- А баба ти одамна го продаде куќата не живее веќе тука

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гулфи Сигурдсон растура сезонава, еве и два гола даде за 45 минути против Холандија. Но после таа лоша епизода во Спарс, се ми се чини дека е еден од "тие" играчи кои растураат во помали клубови и кога ќе дојдат во поголеми не играат ни 50% од тоа што го играле претходно.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Но после таа лоша епизода во Спарс, се ми се чини дека е еден од "тие" играчи кои растураат во помали клубови и кога ќе дојдат во поголеми не играат ни 50% од тоа што го играле претходно.
Јас мислам дека тоа е до Тотенхем и АВБ. Не знаеа како да го воиграат со другите играчи, а и воглавно играше лево крило ако не се лажам. Сега вака како 10-ка покажува што, и колку може. Јас баш спротивно мислам дека би се снашол во некој поголем клуб, ако се игра на правилно место и во соодветна тактика.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас мислам дека тоа е до Тотенхем и АВБ. Не знаеа како да го воиграат со другите играчи, а и воглавно играше лево крило ако не се лажам. Сега вака како 10-ка покажува што, и колку може. Јас баш спротивно мислам дека би се снашол во некој поголем клуб, ако се игра на правилно место и во соодветна тактика.
Имаше натпревари каде што играше 10ка и пак ништо не покажа. Имам високо мислење за него, мада малку ме изнервира кога не одби нас и потпиша за Спарс со изјавата - "одам во поголем клуб од Ливерпул", баш како циганот Ето летово кога потпиша за Евертон. :)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.932
IN THE EPL
Most Goals - Costa.
Most Assists - Fabregas.
Most Dribbles - Hazard.
Most Tackles won - Azpilicueta.
Most Interceptions - Matic.
xexe[DOUBLEPOST=1413238159][/DOUBLEPOST]
Имаше натпревари каде што играше 10ка и пак ништо не покажа. Имам високо мислење за него, мада малку ме изнервира кога не одби нас и потпиша за Спарс со изјавата - "одам во поголем клуб од Ливерпул", баш како циганот Ето летово кога потпиша за Евертон. :)
ето потпиша со евертон зошто ливерпул го откачи него ради суперстарот балотели ако не сум грешка?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
xexe[DOUBLEPOST=1413238159][/DOUBLEPOST]

ето потпиша со евертон зошто ливерпул го откачи него ради суперстарот балотели ако не сум грешка?
Не си грешка :). Ама изјавата на Ето кога потпиша во Евертон му беше дека во неговите години во кои е сега, парите не му биле потребни, туку трофеи. А тој бил сигурен дека тоа повеќе може да го направи со Евертон отколку со Ливерпул.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.932
Не си грешка :). Ама изјавата на Ето кога потпиша во Евертон му беше дека во неговите години во кои е сега, парите не му биле потребни, туку трофеи. А тој бил сигурен дека тоа повеќе може да го направи со Евертон отколку со Ливерпул.
ливерпул направи нефер потег према него, и зошто тој би бил фер према нив?

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
ливерпул направи нефер потег према него, и зошто тој би бил фер према нив?
Од кога е нефер потег ако ја прекинеш желбата за потпис на еден фудбалер? Ето немаше никаков преддоговор.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Не беше тоа Ериксен?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.194
Поени од реакции
42.932
Од кога е нефер потег ако ја прекинеш желбата за потпис на еден фудбалер? Ето немаше никаков преддоговор.
Да но глупо е да ја прекинеш желбата по завршени медицински, исто и случајот со Реми како они да не знаеле пред тоа дека тој има проблеми со срцето.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.869
Поени од реакции
67.424
Лани

Годинава.

[DOUBLEPOST=1413267361][/DOUBLEPOST]Player of the Month for Man City - Chelsea's Legend, Frank Lampard.
#hehe

Последно уредено:

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Најверојатно клучниот момент за наградата, покрај тоа што даде голови и после тоа..
#SuperLamps
1413212775442_Image_galleryImage_Frank_Lampard_of_Manchest.JPG

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Аман ал ќе дојде викенд ,ова со репрезентацииве не се трпи,отров.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom