Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе Велбек прв на пример ми дојде, еве и смолинг е 15 сантими повисок ако сакаш така да се фаќаме :)
Поентата ми беше дека не би го ставил Гибс пред Кош во цврстина никогаш, дури и смешно ми делува да споредувам
абе.... покрупен пишав, не мора да значи повисок, многу ситничарите мме :) овие горенаведениве беа како кускулиња за него, не може да ме разубедите. Праевме муабет за поголемиот дел кои се атлети прави, не за шпагети ко Де Геа кога дојде. И тој беше над Џонс и над Видиќ ама го фрлаа низ шеснаесетник прва сезона.
А Велбек уште расте, тоа е факт.
Како што знам од основно,човековото тело расте до 25 години,или грешка сум? :)
тоа е општо земен распон, али он измеѓу 20-21 година мислам беше израснал 5 сантима негде, поголема бројка беше, и да расте телото до 25 толкаво извишување не е секојдневно :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Ilumious Фрос не зезај споредуваш Гибсови 65 со 80 кила на Кошелни...
и јас имам 60 а делувам како да имам 35, вара изгледот :)

откај да знам колку кила има Кошелни, а и без разлика, послабо делува, не е снажен толку, барем од око. Пишав, Хазард е најдобар пример. Нит е висок, нит е мистер билдер 2014 ама ем е доволно набиен ем е брз, за повреди да не ни правиме муабет. Нема никаков проблем со физикусот на ПЛ :)

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.221
Поени од реакции
18.360

откај да знам колку кила има Кошелни, а и без разлика, послабо делува, не е снажен толку, барем од око. Пишав, Хазард е најдобар пример. Нит е висок, нит е мистер билдер 2014 ама ем е доволно набиен ем е брз, за повреди да не ни правиме муабет. Нема никаков проблем со физикусот на ПЛ :)
:eek:

Инаку не го карајте девојчево толку, се гледа дека е пописмена од сите вас овде. Јас не сум писмен од тие работи многу, ама дефинитивно мислам дека за цврстината на еден човек не се клучни висината и тежината.

Имаш слонови од 100 кила, што да ги дувнеш ќе паднат.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896

И јас иам 150 ваљда у моментов а една другарка ми вика ако имаш поише од 80 глава сечам.

Замислете Валбуена да игра во ПЛ

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.732
Поени од реакции
12.771
Најпросто кажано за да ја разберите Фросе, Гибс има „широки рамена“...воопшто градбата му е таква...можда е низок, можда нема кила али ширински има маса и може комотно да се носи со секој.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:eek:

Инаку не го карајте девојчево толку, се гледа дека е пописмена од сите вас овде. Јас не сум писмен од тие работи многу, ама дефинитивно мислам дека за цврстината на еден човек не се клучни висината и тежината.

Имаш слонови од 100 кила, што да ги дувнеш ќе паднат.
Јас и @Red John тоа сме тие хибридни метаболизми мада мене дома не ми купуваат диетален маргарин :D @Peja989 ќе потврди :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.825
Поени од реакции
115.896
Најпрост пример ви е Шекил О’Нил во кошарката. Човек од 150 и кусур кила, со таква подвижност ретко може да се најде во денешно време. Не мора да значи килажата ништо...

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Абе сфаќам јас дека изглед вара и дека не е се во висина и тежина ама 15 кила се многу многу кила разлика. Атлети кој имаат под 8% body fat а висинската разлика меѓу нив е 7-8 сантима не треба да има повеќе разлика од 5-10 кила.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас и @Red John тоа сме тие хибридни метаболизми мада мене дома не ми купуваат диетален маргарин :D @Peja989 ќе потврди :D
Тоа со диеталниот маргарин ми влага у all time ду-пи-си-го, дефинитивно :D

Иначе Џенка, два пати ме тагираш денес, не ми стигаат нотификации, случајно глеам.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа со диеталниот маргарин ми влага у all time ду-пи-си-го, дефинитивно :D

Иначе Џенка, два пати ме тагираш денес, не ми стигаат нотификации, случајно глеам.
од тапаталк дека те тагирав, не успева секогаш. :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
од тапаталк дека те тагирав, не успева секогаш. :)
Да го пингаме Ејсид и да му пријавиме проблеми? :D
Тој е крив, нели? :Д хахаха

Диетален маргарин за човек што тежи 50кг со цела облека на него, кревет, @Божино и @Hurin на ушка, мачката и мачорот под мишки, рекетот за тенис и топчињата во една рака, Раде во друга рака и камења од двор у џебови.

Не бе, ова е all time prank :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
а јаде како за три деца :) е тоа е тоа што го објаснив, ако си широка градба од раѓање, колку и да си лесен пак ќе имаш става, а ако не ти било пишано, ставај што сакаш на тебе килажа, пак ќе си Аушвиц :) Е и Милер од Баерн, подобар пример за повреди амин. Онаму во фан клуб Баерн влегов еднаш пред 2-3 сезони кога беше прилично слаб, му стартуваа лошо, , видов постови се молеа да се повредел, очигледно и багер да го прегази џабе е. Шо би рекол Стеф, генетика највеќе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom