Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас искрено немам направено муабет со фан од Арсенал кој што мисли дека засилувањето со Велбек ќе биде било што повеќе од подобра замена за Жиру од Саного.

Единствено постои надеж дека ќе се вклопи во Арсенал подобро од Јунајтед, и тоа што има 23 години и можност за напредок.

Ајде експерти нема потреба од глумење, се смеевте кога се објави за трансферот на Велбек во Арсенал, дури и на нас што ви викавме дека бил добар ко напаѓач само ајде, исперете се сега :) Подобро вие да си ќутите оти испаничивте ко Филип Ивановски да ви доаѓал во екипа. Само Картер го сакаше.

Не ти ја сваќам поентата?
Он беше страв и трепет и во Арсенал, најдобар играч.[DOUBLEPOST=1410210523][/DOUBLEPOST]

Супер што си го цитирал и мојот пост за шансите затоа што го отековте како утињал чисти шанси. Повели статистика, види колку утињал големи шанси:

BwjoEX_IIAALDqn.jpg

Повеќе делува ко тебе да ти е нешто криво, па тука се фаќаш со фановите на Арсенал. Јас моето си го кажав за него уште пред вие да го земете и Ди Мариа. И да, тоа е баш истото и сега што го мислам за него. И кај вас постоеа реални фанови кои го гледаа талентот кај Велбек. Ако ти си мислел поинаку, не значи дека сите мислеле така. Нека го играат редовно во Арсенал како централен напаѓач па ќе видиме дали ќе успее или не, а до тогаш не се понашај како тинејџерка.

Супер што си го цитирал и мојот пост за шансите затоа што го отековте како утињал чисти шанси. Повели статистика, види колку утињал големи шанси:

BwjoEX_IIAALDqn.jpg

Повеќе делува ко тебе да ти е нешто криво, па тука се фаќаш со фановите на Арсенал. Јас моето си го кажав за него уште пред вие да го земете и Ди Мариа. И да, тоа е баш истото и сега што го мислам за него. И кај вас постоеа реални фанови кои го гледаа талентот кај Велбек. Ако ти си мислел поинаку, не значи дека сите мислеле така. Нека го играат редовно во Арсенал како централен напаѓач па ќе видиме дали ќе успее или не, а до тогаш не се понашај како тинејџерка.
Круцијални шанси утнуваше, што коштаа многу. Оној лоб што го проба против Баерн нема да му го заборавам никад.
Иначе и јас бев од тие што го бранеа Велбек чат-пат додека другите го пљукаа. Али за шанса му се има дадено али ја немаше доволно искористено.
И да бев против негово продавање, за позајмица сосема океј ќе беше. Али криво не ми е.

А тоа мислење го пишав пошто беше пљукан од сите страни додека беше иргач на Манчестер, а одкако премина кај вас одма е подобар.

Аман бе со лобот против Баерн, немал да му го заборави. Многу фудбалски изигра, не знам што е толку за пцуење. Можеби затоа што е брз требаше да го претрча ама па од друга страна Ноер е број еден во светов и не е кривица на Велбек што во таа ситуација 99% од голманите паѓаат на земја.

Аман бе со лобот против Баерн, немал да му го заборави. Многу фудбалски изигра, не знам што е толку за пцуење. Можеби затоа што е брз требаше да го претрча ама па од друга страна Ноер е број еден во светов и не е кривица на Велбек што во таа ситуација 99% од голманите паѓаат на земја.

https://www.youtube.com/watch?v=XiVyHWWqvDw

Еве исто така еден обид за лоб што ќе не однесеше даље..:)

Што се замарате со Велбек бе.
Допрва ќе го видат неговото "знаење".

Никој не кажува дека од Ливерпул направија 2 асистенции

https://www.youtube.com/watch?v=XiVyHWWqvDw

Еве исто така еден обид за лоб што ќе не однесеше даље..:)

Така си е брат.
Да не ме сфатиш погрешно, јас стварно мислам дека има уште многу да покажува за да биде избор број 1 во Арсенал и искрено очекував подобар напаѓач за засилување. Исто така тоа приемот му е ужас али дека е толкаво дрво, не се согласувам. Плус има 23 години и жално е да му се одземат шансите и да се каже дека ништо не бидува од него.

Од друга страна, смешни се неколку топџии на форумов кои се смееја на неговиот трансфер а сега, после една недела почнуваат да го бранат.
Пак ќе кажам, даде утакмицава 2 гола ама двата му беа на тацна али сепак ги даде.

Знаете што е најсмешно, на темава се воделе "војни" кога сме ги бранеле Велбек и Чичарито дека не се толкави дрва колку што ги правеа плејада членови на форумов. Кои сега сакаат да не убедат баш во тоа што сме се обидувале да им кажеме. Интересна разврска. :)

@Carter погледни го рејтот на Чичарито за постигнати голови од големи шанси од сликата што ја имаш ставено. :drk:

Знаете што е најсмешно, на темава се воделе "војни" кога сме ги бранеле Велбек и Чичарито дека не се толкави дрва колку што ги правеа плејада членови на форумов. Кои сега сакаат да не убедат баш во тоа што сме се обидувале да им кажеме. Интересна разврска. :)

@Carter погледни го рејтот на Чичарито за постигнати голови од големи шанси од сликата што ја имаш ставено. :drk:

Абе и ти си во право. Ете влези во фан клуб кај нив. Некои момци го споредуваат со Анри, некои викаат дека ќе има поголем придонес од Волкот.
Замисли само да им спомнеше некој пред 2 недели дека

Велбек > Тео
Велбек = Анри

Пекол :D

Абе и ти си во право. Ете влези во фан клуб кај нив. Некои момци го споредуваат со Анри, некои викаат дека ќе има поголем придонес од Волкот.
Замисли само да им спомнеше некој пред 2 недели дека

Велбек > Тео
Велбек = Анри

Пекол :D

Реално не можеме да изгубиме ништо со Велбек, оти повеќето не ни имаме некои големи очекувања. Но, дека ќе биде подобар од Саного, убеден сум во тоа. Нашиов Јахович (репрезентативецот на Македонија) да го земевме ќе даеше подобри партии од Јаја. Така да, никој не очекува премногу од Велбек во Арсенал. Исто или слично како што не ни очекувавте вие од Даниел. Да ви речеше некој пред 3 години дека Стариџ ќе дај +25 гола во една сезона, ти ќе му речеше ти си болен. Така ? Јас, искрено моите очекувања се дека во овие 3-4 месеци тој ќе има најмногу да покаже и докаже. За него. После за клубот.

Така си е брат.
Да не ме сфатиш погрешно, јас стварно мислам дека има уште многу да покажува за да биде избор број 1 во Арсенал и искрено очекував подобар напаѓач за засилување. Исто така тоа приемот му е ужас али дека е толкаво дрво, не се согласувам. Плус има 23 години и жално е да му се одземат шансите и да се каже дека ништо не бидува од него.

Од друга страна, смешни се неколку топџии на форумов кои се смееја на неговиот трансфер а сега, после една недела почнуваат да го бранат.
Пак ќе кажам, даде утакмицава 2 гола ама двата му беа на тацна али сепак ги даде.

Таман работа дека Велбек готово стана светска класа напаѓач. Ама има 23 години, а кога му даваат шанса менаџери како Ферги и Венгер нормално е дека има талент во него. Мислам лудо би било да се контрираш со нивно мислење. Плус некако ми се уклапа во играта на Арсенал. Брз, цврст, со солидна техника, одлична link-up игра и одличен work-rate. Завршницата му е најголема мана и кога таа би ја поправил тогаш јас ќе бидам презадоволен. А шанси ќе има, барем со оваа средина тоа му се гарантира во Арсенал. Е сеа и мене ме изненади со статистиката за реализација на чистите шанси па ќе видиме како ќе продолжи. Еве и сеа убаво го смести вториот сам со голман. Жиру така во голман ќе ја мавнеше. :)) Најбитно од се е да му се даде шанса да биде централен напаѓач.

Реално не можеме да изгубиме ништо со Велбек, оти повеќето не ни имаме некои големи очекувања. Но, дека ќе биде подобар од Саного, убеден сум во тоа. Нашиов Јахович (репрезентативецот на Македонија) да го земевме ќе даеше подобри партии од Јаја. Така да, никој не очекува премногу од Велбек во Арсенал. Исто или слично како што не ни очекувавте вие од Даниел. Да ви речеше некој пред 3 години дека Стариџ ќе дај +25 гола во една сезона, ти ќе му речеше ти си болен. Така ? Јас, искрено моите очекувања се дека во овие 3-4 месеци тој ќе има најмногу да покаже и докаже. За него. После за клубот.

Јасно е дека ќе биде подобар од Саного. Искрено секој е подобар од Саного. Не ти, ама има 2-3 топџии кои го кренаа во небо, и го споредуваат со Анри. Озбилно?

А за Стариџ јас воопшто не сум изненаден. Од авион се гледаше дека има потенцијал да стане Светска класа напаѓач, ама некој требаше да му го извади потенцијалот на видело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom