Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.748
Na prashanje mi odgovarash so prashanje.Ако е како Стерлинг,за 3 сезони 50 милиони ќе биде продаден ?
Na prashanje mi odgovarash so prashanje.Ако е како Стерлинг,за 3 сезони 50 милиони ќе биде продаден ?
Не ја предвидувам иднината,не знам дали ќе биде како Стерлинг.Na prashanje mi odgovarash so prashanje.
Pa toa, kje poigra nekoja sezona, kje mu se krenat akcii i kje fati strafta.Не ја предвидувам иднината,не знам дали ќе биде како Стерлинг.
Ти одговорив,задоволен ?
А ти што пиша како Стерлинг што мислеше конкретно ?
Мене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.
Затоа реков бетерПрегледај го приврзокот 124651Nesto vaka slicno da go snajdi? : D
tell me about it....Мене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.
Arsenal storyМене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.
Муабетот беше за од сега па натака, кога почна да одбива да тренира, да не се појавува. Ете попуштија одма дека се свесни за тоа дека ќе му се намали ако влечат до септемвриНе им оди на Ливерпул во прилог што се влечат, ќе му се намали цената they said.
Во право беше бе Пеџа кога рече дека не е така, they never said.
Попуштија зошто го продадоа по бараната цена?Муабетот беше за од сега па натака, кога почна да одбива да тренира, да не се појавува. Ете попуштија одма дека се свесни за тоа дека ќе му се намали ако влечат до септември![]()
Не е бараната, еден милион помалце е.Попуштија зошто го продадоа по бараната цена?
DeludedDonef![]()
Што збориш бе делудед? :ДНе е бараната, еден милион помалце е.
Тогаш Сити се глупи што наместо да додаваат секој ден по една фунта, па за една недела да почнат да одзимаат секој ден по 2-3 милиони, они одма се залетаа![]()
Затоа Ливерпул покажа, тоа и го пишаф погоре.Дека Сити не покажаа карактер...
![]()
Ти си крив, ме тераше тука да објаснувам и го пропуштивЗатоа Ливерпул покажа, тоа и го пишаф погоре.
Честито али ти го напика Чемпионс со објавата во официјалната тема![]()