Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ради Стерлинг место 4 фудбали ќе бидат 2 фудбали сеа.

Му ебам матер распуштена

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.645
Поени од реакции
11.724
Порано барем Реал ги купуваше јаките играчи, ама тие беа 1 во 2 сезони а не секоја сезона да ми се појавуваат Стерлинзи, Погби, Бејловци да им ебам све по список.
Кутрите они сега неможат да постигнат со купување, затоа клоците на сите легенди ами шооо

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.
А вие купивте нешто до сега у ТП? Ич не пратев што се дешава

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Sky Sources: Former Manchester United goalkeeper Peter Schmeichel applies for manager's job at Leicester City.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не бе , најозбилно не знам ништо што правите у периодов. Знам Џерард и Џонсон дека си отидоа и дека хендерсон е капитен. Балотели кај вас ли е уште?
Купени се: Ингс, Милнер, Клајн, Богдан и Фирмино, плус Џо Гомез кој ептен го фалат (иако засега е небитен) али веројатно е дека ќе иде на позајмица.
Продадено не е речиси ништо, Аспас како „најзвучно“ име од продадените, а на Манкиљо ја прекинаа позајмицата.

Би требало да се продадат уште Енрике, Борини, Ламберт и Балотели, како и Стерлинг нормално, а да се купи уште еден напаѓач (повеќето се надеваме дека тоа не ќе да е Бентеке) и мислам дека тоа ќе биде тоа.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ми текнува како се викаше тој белгиецот што го купивте и го пуштивте на позајмица една сезона. Што бидна со него ќе му даде Роџо шанса сезонава или пак ќе го праќа некаде?

Ориги (?)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не ми текнува како се викаше тој белгиецот што го купивте и го пуштивте на позајмица една сезона. Што бидна со него ќе му даде Роџо шанса сезонава или пак ќе го праќа некаде?

Ориги (?)
Не, тој не би требало да мрда нигде, сега е со тимов и на турнејата, такада може да се брои и тој како засилување ете.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не те зеза, зафатен е будалото, видео од тие хакнатите негови немаме видено знаеш од кога :(
Што се жалиш ма , нели ви пуштив сабајле една реченица за 2 трансфери од кој едниов бидна сеа.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ориги може како напаѓач да игра. Млад е,се смета дека ќе има блескава иднина...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom