Кутрите они сега неможат да постигнат со купување, затоа клоците на сите легенди ами шоооПорано барем Реал ги купуваше јаките играчи, ама тие беа 1 во 2 сезони а не секоја сезона да ми се појавуваат Стерлинзи, Погби, Бејловци да им ебам све по список.
А вие купивте нешто до сега у ТП? Ич не пратев што се дешаваМене искрено ме заболе курац за тоа кај отишол фудбалов, се пиздам што не за тоа што не го задржавме копилево, туку тоа што и он чим виде дека е најдобар у тимот (или барем дека го третираат како да е најдобар), одлучи да си бега, копи-пејст Суарез ситуација. И што да мислам ебате сеа, значи тој што ќе ни биде најдобар оваа сезона, тој ќе си иде. Не може тоа така ебате, не може да се има напредок така. А што се тиче Рахима, се надевам ќе го следи судбина бетер од на Торес.
Not sure if sarcasm...А вие купивте нешто до сега у ТП? Ич не пратев што се дешава
Не бе , најозбилно не знам ништо што правите у периодов. Знам Џерард и Џонсон дека си отидоа и дека хендерсон е капитен. Балотели кај вас ли е уште?Not sure if sarcasm...
Купени се: Ингс, Милнер, Клајн, Богдан и Фирмино, плус Џо Гомез кој ептен го фалат (иако засега е небитен) али веројатно е дека ќе иде на позајмица.Не бе , најозбилно не знам ништо што правите у периодов. Знам Џерард и Џонсон дека си отидоа и дека хендерсон е капитен. Балотели кај вас ли е уште?
Не те зеза, зафатен е будалото, видео од тие хакнатите негови немаме видено знаеш од когаNot sure if sarcasm...
Не, тој не би требало да мрда нигде, сега е со тимов и на турнејата, такада може да се брои и тој како засилување ете.Не ми текнува како се викаше тој белгиецот што го купивте и го пуштивте на позајмица една сезона. Што бидна со него ќе му даде Роџо шанса сезонава или пак ќе го праќа некаде?
Ориги (?)
Што се жалиш ма , нели ви пуштив сабајле една реченица за 2 трансфери од кој едниов бидна сеа.Не те зеза, зафатен е будалото, видео од тие хакнатите негови немаме видено знаеш од кога![]()
Ko Sterling?Ориги може како напаѓач да игра. Млад е,се смета дека ќе има блескава иднина...
Ако е како Стерлинг,за 3 сезони 50 милиони ќе биде продаден ?Ko Sterling?