Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.908
Поени од реакции
6.210
Различен профил на играч се двајцата прво. Таа улога што ја има Видал во Јуве е доста поофанзивна од оваа што ја има Шнајдерлин во моментов да се разбереме. Нас ни треба играч кој ќе може да игра и последен кога имаме тројца средни играчи и како партнер во таа двојка со 4-2-3-1. А Видал е нешто поофанзивен и не толку корисен дефанзивно иако е доста физички јак да се носи и на таа позиција. Доколку се достапни за наведената сума би земал и двајцата, ама на Јунајтед му треба Шнајдерлин моментално повеќе од Видал. Инаку Јуве не верувам да го пушти за пониска сума од 35/40м фунти.
Точно е дека ни треба повеќе Шнајдерлин, ама и Видал би завршил добра работа во таа формација. Би можел да игра заедно со Блинд или Керик, а зошто да не и као задњи везни со Херера против послаби тимови? Би можел некогаш да се користи и поофазивно..
Иначе физички е јак и добро граден, сметам дека може да се снајде одлично во ПЛ, за разлика од еден Ди Мариа или Фалкао кои играа како бездуша лани.
Е сега, за повредата.. не знам колку е тоа сериозно и како може истото да се одрази во иднина. Затоа одат на медицински преглед.
Иначе, нема да ги земиме двајцата у никој случај, а бидејќи Шнајдерлин е скоро па наш, може да заборавиме на Видал. :)

Нас очајноо ни треба десен бек и напаѓач. Ајде за RB да го земиме Колман, ама шо праиме за шпиц?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Значи која клета уста ја имаш....

Сета среќа пред очи што не си ми
:pos:[DOUBLEPOST=1435588632][/DOUBLEPOST]New signing Cech said: “I’m really excited about joining Arsenal Football Club and can't wait to join up for pre-season. I have the same commitment to football, the same motivation and the same hunger for success as I had at the beginning of my career, and I love the challenges brought by the top quality players you face while playing in the Premier League. When Arsène Wenger spoke to me about his ambitions for this club, and how he saw me as part of this team, the decision was clear.”[DOUBLEPOST=1435588666][/DOUBLEPOST]

Ја мислам и 100 казнени вредат за ОВА !!!!!!

Последно уредено:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.797
Какво продавање, он припреми уште сега почнал у Кобхам, ќе игра уште една мајсторска сезона он. :D
На толку фалење што му дадовте(ме), осеќам ќе ве поеби ко Џерард со Пул.

H

HoT IcE

Гостин
На толку фалење што му дадовте(ме), осеќам ќе ве поеби ко Џерард со Пул.
Тоа у заграда избриши, овде само хејтери има Тери.
Иначе не споредувај такви просечни играчи со Тери молим те:P

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.610
Какво продавање, он припреми уште сега почнал у Кобхам, ќе игра уште една мајсторска сезона он. :D
Само он остана од таа генерација, Лампард, Кол, Чех, Дрогба...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738

Сега кога отиде во голем клуб со историја, традиција и нов стадион, сигурно си има и поголеми очекувања :D

Шала на страна, му посакувам да го сруши рекордот за клин шитс. Има во него уште 4-5 сезони сигурно. Ќе остане запаметен по сите радости кои ни ги донесе во изминатите 11 години.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Како бе шала на страна и му посакуваш рекорд и успех во ривал, во конкурент. Не бе, не сте вие ни навивачи, ни симпатизери. Ебаве мајки терези ебаве.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.797
Како бе шала на страна и му посакуваш рекорд и успех во ривал, во конкурент. Не бе, не сте вие ни навивачи, ни симпатизери. Ебаве мајки терези ебаве.
Вие ко ни го дадовте Силвестре не му посака се најдобро ? :rolleyes:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom