Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Ништо, нема Арсенал титула да освои (n)

Мене ме интересира дали ќе замерат сега нешто фановите на Челзи на радувањево на ремито? Нели беше патетик? :icon_mrgr:
Кажа Давор.

H

HoT IcE

Гостин
Најслаба била:pos:
Или Челзи прејак :D

Заебанција на страна, Арсенал одиграа добро прво полувреме, второ се покажа специјалноста на Мурињо да корегира грешки и умртви противник. У второ Арсенал беа мачиња, не беа толку опасни и Челзи си држеше топка во нозе. Можевме лесно да тепаме да го имавме Коста у тим денес, очајно ни фали он. Секоја чест за @Bateman од ФК Арсенал кој го најпочитувам од тој ФК, другиве сте тапа и пациенти, ок поз.:roker::smirce:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.512
Поени од реакции
10.272
Од што сте препаметни ќе кажувате на внучињата како сте освоиле лига на Емирејтс.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.134
Ништо, нема Арсенал титула да освои (n)

Кажа Давор.
Не ја освоија официјално титулата. Баерн вчера победи, направи 18 поени предност на 6 кола до крај за Волфсбург и нормално си заврши мечот, без никакво рипање. :) Еве сеа веќе и се шампиони официјално.

H

HoT IcE

Гостин
Баерн секоја година е шампион у Бундес, не треси глупости. Ние после 5 факинг години.
Deal with it.:cool:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Мене ме интересира дали ќе замерат сега нешто фановите на Челзи на радувањево на ремито? Нели беше патетик? :icon_mrgr:
Што е со вас? Не, сериозно?

Патетично е да се радуваш на реми на почеток од сезона, остварено во последни секунди. А не е патетично да се радуваш на реми, кое го оддалечува директниот и главен конкурент на хартија за титула и теоретски го откажува од неа.

И не ги ребрајте премногу, Топче може да ве нарече дебил или слепец и да ви ги повреди чувствата.
Топче :(

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ние ли сме тој директен и главен конкурент за титулата,:pos: немој со толку комплименти за нас, незгодно ми е вака.

H

HoT IcE

Гостин
Ама ти арен ли си што зборуваш, ние автобус игравме нели виде на Сител :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.134
Баерн секоја година е шампион у Бундес, не треси глупости. Ние после 5 факинг години.
Deal with it.:cool:
Што е со вас? Не, сериозно?

Патетично е да се радуваш на реми на почеток од сезона, остварено во последни секунди. А не е патетично да се радуваш на реми, кое го оддалечува директниот и главен конкурент на хартија за титула и теоретски го откажува од неа.
А оти да е патетично да се радуваш на гол? (не на реми, никој од Манчестер не скокаше после последниот свиреж на судијата)

Ова денеска да беше на било кој друг стадион немаше да заврши така. Чисто курназење само пред фановите на Арсенал.

H

HoT IcE

Гостин
А оти да е патетично да се радуваш на гол? (не на реми, никој од Манчестер не скокаше после последниот свиреж на судијата)

Ова денеска да беше на било кој друг стадион немаше да заврши така. Чисто курназење само пред фановите на Арсенал.
Пак не гледам што е лошо тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom