Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Сериозен си? отиде со намера да избие топка, ја промаши и со две раце му отиде у глава на Оскар, овој едвај го освестија.Тоа го извлекуваш како несреќна ситуација? :icon_lol:
Глава со глава се удрија бе слепец

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.511
Поени од реакции
10.272
Овој коментаторов е за Челзи бидејќи на времето лапал од тие џиповите кои ги делеше Абрамович за да ги тепа Хрватска Англија у квалификациите.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Остајте тоа, не ми се верува дека го свиркаат Фабрегас. Срамота.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Oдбивам да поверувам дека си сериозен, Оскар се испречил пред него. :icon_lol:
Баш пред малце на хајлатските одеше таа ситуација, Оскар веќе шутна, Оспина тргна и закасни, по инерција се судрија двајцата играчи.

Ако топката на Оскар завршеше во гол, ќе баравте ли тогаш прекршок за пенал?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.260
Поени од реакции
18.472
Ме мрзи да се објаснувам оти и не го гледав цело прво. Ситуацијата со Остар има доста различни интерпретации.

А и не знам зошто никој не спомена колку немаше врска жолтиот за Фабрегас, дури и мислам дека Казорла не ја повлече навреме ногата и го чукна ама не дадоа добра репетиција.

W

wicked_1

Гостин
Баш пред малце на хајлатските одеше таа ситуација, Оскар веќе шутна, Оспина тргна и закасни, по инерција се судрија двајцата играчи.

Ако топката на Оскар завршеше во гол, ќе баравте ли тогаш прекршок за пенал?
Обично судиите даваат предност на гол во такви ситуации, кога завршува без,се очекува барем пенал го знаеш тоа.
Се изврте у воздух од ударот, не заебавај.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
А зошто е тоа срамота?
Затоа што да е до него, би играл пак за Арсенал, ама на Венгер очигледно не му треба.

Fabregas said in a slightly provocative statement. “Yes, everyone knows that Arsenal had the first option to sign me. They decided not to take this option and therefore it wasn’t meant to be. I wish them well.”

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Еве ја оваа грдосијава, сега примаме гол 90%.

H

HoT IcE

Гостин
Мене никој не ми одговори што избор имаше Оспина кога се судри со Оскар.

Иначе некој друг да беше место Рамирес Челзи ќе дадеа гол.
Каснеше Оспина брат, задоцнета реакција со нокаут на Оскар. И самиот знаеше дека не ја фаќа таа.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.744
Поени од реакции
12.835
Како кретенов е воопшто судија не ми е јасно. Овој ни 3 лига кај нас не би судел :tapp:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Затоа што да е до него, би играл пак за Арсенал, ама на Венгер очигледно не му треба.

Fabregas said in a slightly provocative statement. “Yes, everyone knows that Arsenal had the first option to sign me. They decided not to take this option and therefore it wasn’t meant to be. I wish them well.”
Не знам колку си упатен, но приказната има повеќе верзии, немам време сега да ги барам написите, но Фабрегас воопшто не е невин во целата ситуација, шпекуалциите се дека веќе имал договор со Челзи многу порано и воошто не му бил Арсенал прва опција.

А ако ништо друго заслужува исвиркување за начинот на кој замина од Арсенал.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Не знам колку си упатен, но приказната има повеќе верзии, немам време сега да ги барам написите, но Фабрегас воопшто не е невин во целата ситуација, шпекуалциите се дека веќе имал договор со Челзи многу порано и воошто не му бил Арсенал прва опција.

А ако ништо друго заслужува исвиркување за начинот на кој замина од Арсенал.
Дај не го тупите не го сакавте и Венгер кажа дека има играчи на таа позиција. Факт е дека Арсенал ги има најгомно навивачи еднаш сакаат играч друг ден му палат дресови. Видете како беше пречекан Мата кај нас.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Дај не го тупите не го сакавте и Венгер кажа дека има играчи на таа позиција. Факт е дека Арсенал ги има најгомно навивачи еднаш сакаат играч друг ден му палат дресови. Видете како беше пречекан Мата кај нас.
Може и ќе дознаеме еден ден која била правата вистина, ако Венгер напише автобиографија и во истата каже многу работи кои сега ги премолчува.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ти знаеш ли што значеше Сеск за Арсенал чим го споредуваш со Мата во челзи? :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom