Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ми текнува како беше адетот точно ама знам дека беше нешто со свадба и треба да се украде нешто од домот на невестата или ресторанот.
Баба ми има украдено тањир од Континентал пред 30-тина години и уште го чуваме тањирот таков со зелено од страните и пишува Континентал. На снимката од свадбата се гледа како го бута тањирот во ташна :pos::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
5 years :|

да не ќе ја измислуваат наново

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Се дур не сте украле штица од дрвена маса, сред полн локал во петок навечер, не ми праете муабет.[DOUBLEPOST=1428518331][/DOUBLEPOST]Океј...не го видов тањирот ... баба ти е кул, можеме да си праиме муабет (y) :D

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
За шо ти требаше штица...?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
сите женски крадат кога ќе се изнервираат? :Д
Така нешто. Изгледа дека гратис им се пијачките дека ги частиш, па мислат и чашата си им ја купил и си ја зимаат за дома :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Ништо чудно и да е распрдена идиотска реакција, ај ќе крадеме, дали ќе не фатат.
Колешка моја водеше тура во Лондон за 8ми март и се погодила со две сестри, полни ко брод. Вика дека на излагање трошеле по 400 фунти без проблем а се шверцале у метро каде што билет е 5 фунти, пошто сакале возбуда :D
Нека ти даат број имам ја илач

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Јас здиплив парагон блокче, кај што беа пишани многу луѓе и нивните долгови таа вечер... Бев испровоциран од „менаџерот“ сакаше да одере на еден другар млада и неискусна девојка,па не може тоа така.

E

Epsilon

Гостин
Јас почнав со приказна, а сепак не добив ниту едно лајк4е, тотално разочаран.[DOUBLEPOST=1428526330][/DOUBLEPOST]
Јас почнав со приказна, а сепак не добив ниту едно лајк4е, тотално разочаран.
Ми лајкнаа сеа.

Црквен-мртвен

Одвај еден!

^_^

H

HoT IcE

Гостин
Ја имам украдено само реј банки во Прага. Ништо повеќе. Од тогаш поштена мома сум.:noze:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ми текнува како беше адетот точно ама знам дека беше нешто со свадба и треба да се украде нешто од домот на невестата или ресторанот.
Баба ми има украдено тањир од Континентал пред 30-тина години и уште го чуваме тањирот таков со зелено од страните и пишува Континентал. На снимката од свадбата се гледа како го бута тањирот во ташна :pos::pos:
Уште имаат вакви тањири во Континентал, каков пропали хотел невидена работа, само првиот спрат им е реновиран, другото нагоре е уште Југославија :lolzz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom