Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат не заебавај, супер беше како за деби дечкото поготово прво полувреме, највеќе стартови башка трпеше. Како што пиша Џонтра, да биде во пар со уште еден бтб ќе биде уште подобар.

As i mentioned earlier за називот брат. :D
За мене беше просечна утакмица, и причината за некреирањето на шансите ја гледам токму во Ерера и Мата. Флечер супер си беше, Руни одличен, е сега тие двајца мораа да пробијат, да отворат игра што воопшто не го правеа. Деби, како деби, баш ако е некој врвен играч баш треба да се потруди на дебито на импресионира.

П.С. Катермол со гол за Сандерленд...крајот на светот е близу.

Море Јунајтед се залауфаа. Вака не почнале јако одамна :P

За мене беше просечна утакмица, и причината за некреирањето на шансите ја гледам токму во Ерера и Мата. Флечер супер си беше, Руни одличен, е сега тие двајца мораа да пробијат, да отворат игра што воопшто не го правеа. Деби, како деби, баш ако е некој врвен играч баш треба да се потруди на дебито на импресионира.

Е што беше Руни па толку одличен? xD

Иначе да ве потсетам, обично кога почнуваме лошо, завршуваме одлично. :pipi:

Брат, Флечер го немаше цело второ полувреме, и уште кога го извади Ерера реков дека требаше да го извади Флечер место грмушката.

ti si masko, smeam da te vikam brat :D

Igracot na Rosemberg ili picata ne pamtam koj bese, so gol za Everton :D

Ауу добар старт Лестер-Евертон.

Додека сме кај СК, оние од Твитер почнаа иницијатива #сакамекоментаторнамакедонски и ги блокираа сите со хаштагов :icon_lol: иначе многу очајна спортска телевизија.

Брат, Флечер го немаше цело второ полувреме, и уште кога го извади Ерера реков дека требаше да го извади Флечер место грмушката.

Незнам јас што очекувате од Флечер, ама човекот одлично си ја вршеше работата. Свонси даде 2 гола од 2 шанси, а Флечер беше многу заслужен за тоа што Свонси неможеше да креира многу шанси.
И сад не ме замарај пију Кумановску ракију, у Куманово. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom