kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.869
- Поени од реакции
- 10.731
Не ги лажи они не можат да бидат 4то место, зафатено е тоа.И Арсенал лани почна со пораз дома па знаете после шо се деси.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги лажи они не можат да бидат 4то место, зафатено е тоа.И Арсенал лани почна со пораз дома па знаете после шо се деси.![]()
Братне заебавај, супер беше како за деби дечкото поготово прво полувреме, највеќе стартови башка трпеше. Како што пиша Џонтра, да биде во пар со уште еден бтб ќе биде уште подобар.
Е што беше Руни па толку одличен? xDAs i mentioned earlier за називот брат.
За мене беше просечна утакмица, и причината за некреирањето на шансите ја гледам токму во Ерера и Мата. Флечер супер си беше, Руни одличен, е сега тие двајца мораа да пробијат, да отворат игра што воопшто не го правеа. Деби, како деби, баш ако е некој врвен играч баш треба да се потруди на дебито на импресионира.
П.С. Катермол со гол за Сандерленд...крајот на светот е близу.
As i mentioned earlier за називот брат.
За мене беше просечна утакмица, и причината за некреирањето на шансите ја гледам токму во Ерера и Мата. Флечер супер си беше, Руни одличен, е сега тие двајца мораа да пробијат, да отворат игра што воопшто не го правеа. Деби, како деби, баш ако е некој врвен играч баш треба да се потруди на дебито на импресионира.
ti si masko, smeam da te vikam bratAs i mentioned earlier за називот брат.
ti si masko, smeam da te vikam brat![]()
Брат, Флечер го немаше цело второ полувреме, и уште кога го извади Ерера реков дека требаше да го извади Флечер место грмушката.
Немој да се нервираш брат,губиш лепота.Никогаш.